Nytt og aktuelt personlig verneutstyr fra 3M

Nyheter innen Personlig Verneutstyr

Nyheter innen Personlig Verneutstyr fra 3M

Gir deg tryggheten og tilliten du trenger for potimal beskyttelse i din arbeidshverdag

3M er markedsledende når det gjelder produktinnovasjoner innen personlig verneutstyr (PVU). På denne siden finner du våre nyeste produkter og tjenester for helse og sikkerhet på arbeidsplassen.

 • 3M™ PELTOR™ ProTac™ III hørselvern

  Du har to gode grunner for å ta vare på hørselen din – ørene. 3M™ PELTOR™ ProTac™ III er et hørselvern med nivåavhengig omgivelseslydfunksjon, der du selv i støyfylte omgivelser kan kommunisere med dine kollegaer uten å løfte på hørselvernet. Omgivelseslydfunksjonen øker din sikkerhet da du lettere hører blant annet varselsignaler, alarmer, varselrop og ryggende kjøretøy.

 • 3M™ PELTOR™ WorkTunes™ Pro hørselvern

  Med det nye WorkTunes™ Pro-hørselvernet blir det enklere å høre på musikk i løpet av arbeidsdagen. Hvis du jobber i et støyfylt miljø, har du all grunn til å velge et hørselvern som ikke bare beskytter hørselen, men også skjemmer bort ørene. Når du har et hørselvern med funksjoner du liker å bruke, tar du ekstra godt vare på det. Musikk kan ha den effekten på deg

 • 3M™ PELTOR™ WS™ ALERT™ XPI

  3M™ PELTOR™ WS™ ALERT™ XPI er et headset med støykansellerende talemikrofon og nyeste Bluetooth MultiPoint teknologi. En eller to mobiltelefoner kan kobles til headsettet for å foreta håndfrie mobiltelefonsamtaler i støyfylte omgivelser, uten å måtte avbryte arbeidet.

 • 3M™ PELTOR™ Wireless Communication Accessory

  Ta smarte valg! Beskytt hørselen samtidig som du kan kommunisere på trygt og sikkert på arbeidsplassen. Med 3M PELTOR Wireless Communication Accessory kan du opprettholde effektiviteten i arbeidsdagen – og samtidig kommunisere – selv i støyfylte omgivelser.

 • 3M™ 6000i-serien filtre mot organiske damper med Brukstidsindikator

  Disse innovative og brukervennlige filtrene er unike for 3M og leveres med en brukstidsindikator som gjør det enklere å bestemme når det er tid for filterbytte.

 • 3M™ Versaflo™ TR-600 Batteriturbo

  Et innovativt system som representerer avansert utvikling innen batteridrevet åndedrettsvern - Beskyttelse og komfort har aldri vært bedre.

 • 3M™ Aura™ Støvmasker i 9300+Gen3-serien

  Sikkerhet og komfort har høy prioritet hos 3M. Tredje generasjon av Aura™ støvmasker har en rekke forbedringer der innovativ, ny teknologi kombineres med ergonomisk design. Den nye Cool Flow™ ventilen åpner seg lettere, noe som reduserer varmeoppbygging i støvmasken og gjør den mer komfortabel å bruke over lengre tid.

ANDRE 3M-WEBSITES
bCom
Følg oss
Bytt lokalisering
Norge - norsk