Nytt og aktuelt personlig verneutstyr fra 3M

Nyheter innen Personlig Verneutstyr

Nyheter innen Personlig Verneutstyr fra 3M

Gir deg tryggheten og tilliten du trenger for potimal beskyttelse i din arbeidshverdag

3M er markedsledende når det gjelder produktinnovasjoner innen personlig verneutstyr (PVU). På denne siden finner du våre nyeste produkter og tjenester for helse og sikkerhet på arbeidsplassen.

 • 3M™ PELTOR™ ProTac™ III hørselvern

  Du har to gode grunner for å ta vare på hørselen din – ørene. 3M™ PELTOR™ ProTac™ III er et hørselvern med nivåavhengig omgivelseslydfunksjon, der du selv i støyfylte omgivelser kan kommunisere med dine kollegaer uten å løfte på hørselvernet. Omgivelseslydfunksjonen øker din sikkerhet da du lettere hører blant annet varselsignaler, alarmer, varselrop og ryggende kjøretøy.

 • 3M™ PELTOR™ WorkTunes™ Pro hørselvern

  Med det nye WorkTunes™ Pro-hørselvernet blir det enklere å høre på musikk i løpet av arbeidsdagen. Hvis du jobber i et støyfylt miljø, har du all grunn til å velge et hørselvern som ikke bare beskytter hørselen, men også skjemmer bort ørene. Når du har et hørselvern med funksjoner du liker å bruke, tar du ekstra godt vare på det. Musikk kan ha den effekten på deg

 • 3M™ PELTOR™ WS™ ALERT™ XPI

  3M™ PELTOR™ WS™ ALERT™ XPI er et headset med støykansellerende talemikrofon og nyeste Bluetooth MultiPoint teknologi. En eller to mobiltelefoner kan kobles til headsettet for å foreta håndfrie mobiltelefonsamtaler i støyfylte omgivelser, uten å måtte avbryte arbeidet.

 • 3M™ Speedglas™ Sveiseskjerm G5-01 – Sikker og komfortabel

  Dette er en skjerm med automatiske sveiseglass som kan tilpasses dine behov. Den er utviklet etter innspill fra sveisere som arbeider med tung sveising og sliping med høy strømstyrke.

 • 3M™ PELTOR™ Wireless Communication Accessory

  Ta smarte valg! Beskytt hørselen samtidig som du kan kommunisere på trygt og sikkert på arbeidsplassen. Med 3M PELTOR Wireless Communication Accessory kan du opprettholde effektiviteten i arbeidsdagen – og samtidig kommunisere – selv i støyfylte omgivelser.

 • 3M™ 6000i-serien filtre mot organiske damper med Brukstidsindikator

  Disse innovative og brukervennlige filtrene er unike for 3M og leveres med en brukstidsindikator som gjør det enklere å bestemme når det er tid for filterbytte.

 • 3M™ Versaflo™ TR-600 Batteriturbo

  Et innovativt system som representerer avansert utvikling innen batteridrevet åndedrettsvern - Beskyttelse og komfort har aldri vært bedre.

 • 3M™ Aura™ Støvmasker i 9300+Gen3-serien

  Sikkerhet og komfort har høy prioritet hos 3M. Tredje generasjon av Aura™ støvmasker har en rekke forbedringer der innovativ, ny teknologi kombineres med ergonomisk design. Den nye Cool Flow™ ventilen åpner seg lettere, noe som reduserer varmeoppbygging i støvmasken og gjør den mer komfortabel å bruke over lengre tid.

ANDRE 3M-WEBSITES
bCom
Følg oss
Bytt lokalisering
Norge - norsk