1. 3M Norge
 2. 3M Vedlikehold og sikkerhet

3M Vedlikehold og sikkerhet

Flyfoto av fly
Smarte løsninger som øker verdien av varemerket ditt.
Se alle produkter - Vedlikehold og sikkerhet

Vedlikehold og sikkerhet

Dra nytte av vår konkurransefordel

3M støtter din virksomhet. Vi leverer omfattende løsninger fra Buenos Aires til Beijing, slik at du kan levere en trygg og konsekvent opplevelse til kundene dine. Vi gjør arbeidsområdet ditt renere, de ansatte tryggere og øker verdien av varemerket ditt.


Produkter - Vedlikehold og sikkerhet

Se alle produkter - Vedlikehold og sikkerhet
    • Dra nytte av vår konkurransefordel

     3M støtter din virksomhet. Vi leverer omfattende løsninger fra Buenos Aires til Beijing, slik at du kan levere en trygg og god opplevelse til kundene dine. Vi gjør arbeidsområdet ditt renere, de ansatte tryggere og øker verdien av varemerket ditt. Teknologiene våre styrker virksomheten din, slik at du kan beskytte anlegget ditt, dine ansatte og omdømmet ditt.

    Om 3Ms markeder innen vedlikehold og sikkerhet

    • 3M er eksperter på å hjelpe deg med å realisere kraften og potensialet til bedriften din. Vi arbeider med vedlikeholdseksperter for å utvikle gulvpleie, renhold, dekor og sikkerhetsløsninger, som du trenger for å levere høy kvalitet til kundene dine. 3Ms svamper, håndsvamper og gulvmopper hjelper deg til et så rent gulv og kjøkken som mulig. Med våre svamper, kluter og matter blir kontorbygningen eller skolen din som ny. I tillegg gir sikkerhetsmattene og antiskli-teknologiene våre sikkerhet for dine ansatte og omdømmet ditt.