1. Norge
  2. 3Ms leverandører og partnere
Norge

3Ms leverandører og partnere

3Ms leverandører og partnere

3Ms leverandører og partnere

3M bCom – tjenesteportalen

3M bCom er nettstedet designet for kanalpartnere for å gjøre virksomheten enklere med 3M. I bCom kan du se 3M-produktkatalogen, sjekke priser og tilgjengelighet, legge inn bestillinger, spore bestillinger og forsendelser, administrere fakturaer, se etter 3M-nyheter og mye mer. 3M bCom er tilgjengelig med den nyeste informasjonen døgnet rundt, syv dager i uken. Hvis du er en direktekjøpende kunde hos 3M, klikker du her for å be om din personlige registreringskode for bCom.

Gå til Supplier Direct for tilgang til innkjøpsinformasjon, transportruter, leverandøravtaler og dokumenter for skatter og avgifter.


Bli en partner

  • Vi blir gjerne din partner for å tilfredsstille behovene du har for produkter og innovasjoner. For å komme i gang trenger du en autorisasjonskode fra din kundeservicerepresentant hos 3M.

    Du kan registrere deg for å bli en 3M-partner når du har autorisasjonskoden.


Bli en leverandør

  • 3M knytter sammen ideer og menneskelig innsikt for å utvikle produkter som har positiv innflytelse på menneskeliv over hele verden. Det hadde vi ikke klart uten våre dyktige leverandører.

    Lær om å bli leverandør for 3M, inkludert våre krav til leverandører, initiativ for mangfold og hvordan du introduserer selskapet ditt til 3M.