1. 3M Norge
 2. 3M Energi

3M Energi

Flyfoto av kraftledninger
Bidrar til å levere, spare og tenke nytt rundt verdens energi.
Se alle produkter - Energi

Energi

Bruker mindre energi og reduserer kostnader

3M hjelper til med å fange sollyset og leverer en pålitelig, høykvalitets tilkobling til strømnettet. Vi reduserer vekten på strømkabler slik at de lettere kan monteres og antallet master reduseres. 3M bidrar til å spare energi, reduserer kostnader per watt og opprettholde en mer levedyktig og bærekraftig framtid.


Produkter - Energi

Se alle produkter - Energi

     

    • Bruker mindre energi og reduserer kostnader

     3M hjelper til med å fange sollyset og leverer en pålitelig, høykvalitets tilkobling til strømnettet. Vi reduserer vekten på strømkabler slik at de lettere kan monteres og antallet master reduseres. 3M bidrar til å spare energi, reduserer kostnader per watt og opprettholde en mer levedyktig og bærekraftig framtid.  Vi ønsker å oppdage nye metoder for å utnytte jordens energi og optimere verdifulle naturressurser.

     

    • Energiprodukter

     Se hvilke 3M-produkter som skaper en bedre verden å leve i.

     Se alle produkter - Energi Arrow

    • 3M Science. Applied to Life.™

     Det nye varemerket vårt har vitenskapen i sentrum for alt vi gjør.

     Les merArrow

    Om 3Ms energimarkeder

    • 3M bidrar til å skape en bedre verden som sparer energi med alt fra vindusfilm til krympestrømper. Våre energiløsninger hjelper deg til å skape rom hvor mennesker ønsker å leve, jobbe, lære og leke. 3Ms teknologier innen fornybar energi bidrar til å imøtekomme strenge standarder for bærekraftighet.