1. 3M Norge
 2. 3M Auto

3M Auto

Mann holder bremsedisk
100 år av innovasjon for kjøretøyene du jobber på i dag.
Se alle produkter - Auto

Auto

Utfør arbeidet på rett måte, hver gang

Kvaliteten på arbeidet ditt sikrer gjenkjøp og skiller deg fra konkurrentene. Med nesten 100 års erfaring innen bilindustrien kjenner vi til alt om bildesign, produksjon og reparasjon. 3M hjelper bilprodusenter å forbedre drivstofføkonomien ved vektreduksjon, og karosserispesialister med utviklingen av lakkeringsprosessen.


Produkter - Auto

Se alle produkter - Auto

     

    • Utfør arbeidet på rett måte, hver gang

     Kvaliteten på arbeidet ditt sikrer gjenkjøp og skiller deg fra konkurrentene. Med nesten 100 års erfaring innen bilindustrien kjenner vi til alt om bildesign, produksjon og reparasjon. 3M hjelper bilprodusenter å forbedre drivstofføkonomien ved vektreduksjon, og karosserispesialister med utviklingen av lakkeringsprosessen. Vi hjelper deg med å få jobben gjort raskere, med høy kvalitet og større trygghet.

    Om autoprodukter hos 3M

    • På 3M er vi eksperter på å trygge på kvaliteten på arbeidet ditt. Fra soting av vinduer til helfoliering og billakkering. Vi tilbyr verktøy som bidrar til å beskytte omdømmet ditt. Våre løsninger for bilreparasjoner, utbedring av biler og bilpleie hjelper deg med å holde en høy kvalitet på kjøretøy.