Worker at heights wearing 3M safety equipment - including a SecureFit Safety Helmet

3M™ SecureFit™ Vernehjelm i X5000 og X5500 serien

Jobben som skal utføres er krevende. Det siste du trenger er en ukomfortabel vernehjelm. Vernehjelmen er utviklet med tanke på sikkerhet og komfort, uansett om du arbeider i høyden eller ei.

Lær mer om 3M™ SecureFit™ Vernehjelm i X5000 og X5500 serien

Sikker og komfortabel

Sikkerhet har høyeste prioritet på arbeidsplassen. Det er her den nye, revolusjonerende 3M™SecureFit™ Vernehjelmen kommer på banen. Utviklet med tanke på sikkerhet og komfort.

 • 3M™ SecureFit™ Vernehjelm i X5000 og X5500 serien

Pressure Diffusion Technology

Redusere trykket mot pannen med opptil 20 % sammenlignet med hodeinnredningen i tradisjonelle vernehjelmer fra 3M.

Overholder EN-sikkerhetsstandardene

Et unikt 3M-velgersystem med fire innstillingsmuligheter i hakestroppen gir brukeren mulighet til å veksle mellom standardene EN 12492 og EN 397. Sertifisert i henhold til EN 12492, EN 397 og EN 50365 (1000 Vac).

Tilbehørsspor for hørselsvern

Tilbehørsspor utformet for å holde på plass øreklokker og kommunikasjonsprodukter fra 3M.

Uvicator™ UV-indikator

Patentert teknologi som viser brukeren når hjelmen må byttes ut pga. UV-påvirkning

Hjelminnredning

Brukervennlig rattjustering er plassert lavt på hodet, noe som gir økt komfort og sikkerhet.

 • Fokus på komfort
  Fokus på komfort

  3M™ SecureFit™ Vernehjelm er utviklet for å gi maksimal komfort. Med den patenterte Pressure Diffusion Technology reduseres trykket på pannen med 20 % i gjennomsnitt sammenlignet med konvensjonelle hjelmer fra 3M.

 • Individuell tilpasning
  Individuell tilpasning

  3M™ SecureFit™ Vernehjelmer kan enkelt tilpasses dine behov og arbeidsoppgavene du skal utføre. Takket være en brukervennlig rattjustering, med den patenterte Pressure Diffusion Technology, kan hjelmen enkelt tilpasses.

 • Beskytelse du kan stole på
  Beskytelse du kan stole på

  Enten du har behov for en X5000 vernehjelm som enkelt kan konverteres mellom EN 397 og EN 12492 stardardene, eller X5500 som møter kravene i EN 397, så kan du være sikker på at 3M™ SecureFit™ Vernehjelmene ikke går på kompromiss med sikkerheten.

 • Under alle forhold
  Under alle forhold

  X5000 for arbeid i høyden eller X5500 for arbeid på bakken. Uansett individuelle behov, så er alle hjelmer utstyrt med tilbehørsspor for øreklokker og kommunikasjonsutstyr, feste av integrerte vernebriller, muligheter for forskjellig tilbehør og tilgjengelig i ventilerte eller uventilerte versjoner. 3M™ SecureFit™ er en av de mest innovative og fleksible vernehjelmene på markedet.


En innovativ og fleksibel vernehjelm

Når du arbeider i høyden eller på bakken, er det egentlig bare nok en dag på jobben. Og det er ikke alltid komfort har høyeste prioritet. Last ned PDF'en og lær mer om nyheten 3M™ SecureFit™ Vernehjelm, utviklet med tanke på sikkerhet og komfort.


Vi har lansert en ny serie med vernehjelmer

Lær mer om nyheten 3M™ SecureFit™ Vernehjelm, komfortabel og sikker tilpasning, og se utvalget av tilbehør for å møte ulike behov.

 • 3M™ SecureFit™ X5000 Serien Vernehjelmer
  3M™ SecureFit™ X5000 Serien Vernehjelmer

  Et unikt 3M-velgersystem med fire innstillingsmuligheter i hakestroppen gir brukeren mulighet til å veksle mellom standardene EN 12492 og EN 397.

 • 3M™ SecureFit™ X5500 Serien Vernehjelmer
  3M™ SecureFit™ X5500 Serien Vernehjelmer

  Sertifisert i henhold standarden EN 397


Tilbehør

Skreddersy 3M™ SecureFit™ Vernehjelmen etter måten du arbeider på. En rekke tilbehør fra 3M er tilgjengelig for å tilfredsstille spesifikke jobbkrav.

Bestill en demonstrajson

 • Takk for din henvendelse til 3M. Informasjonen du oppgir i denne sammenheng vil bli brukt til å svare på din henvendelse, via mail eller telefon, fra en 3M representant eller en av våre autoriserte samarbeidspartnere som vi eventuelt deler personlig informasjon med, iht retningslinjer i 3M Personvernerklæring.

 • Alle felter er obligatoriske, med mindre det er angitt som valgfrie

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Underkaste

Takk skal du ha.

Skjemaet ditt ble sendt inn.

Vi beklager.

Det oppstod en feil under innsending. Prøv på nytt senere.