Løsninger for hørselsvern

Velkommen til 3Ms Senter for Hørselvern

Målinger. Beskyttelse. Validering.

Hørselsvern

3M er en global en aktør med løsninger for støymåling, hørselvern og validering av tilpasningstester, og leverer brukervennlige og omfattende løsninger med tanke på å løse komplekse utfordinger relatert til hørselvern.


Produktkatalog for hørselsvern


Videoer


Utfordringer i forbindelse med hørselsvern

 • Beskyttelse
  Beskyttelse

  3M leverer et stort utvalg av innovative hørselsvern, som gjør det lettere å finne en løsning for dine behov. Ørepropper og øreklokker er tilgjengelige i ulike varianter og størrelser. Dette gjør det enklere å velge riktig produkt med god passform for hver enkelt person, noe som igjen sikrer god beskyttelse for oppgavene som utføres. Våre innovative produktene er designet for å være komfortable ved bruk over lengre tid, og kan dermed hjelpe teamet ditt med å møte kravene til hørselsvernprogrammet dere har implementert.

  Velg verneprodukt

 • Validering
  Validering

  Det er viktig å integrere tilpasningstester for hørselsvern i hørselsvernprogrammet for alle ansatte, uansett posisjon. Med 3M™ E-A-Rfit™ valideringssystem blir det enklere å tilpasse, gi opplæring til og motivere ansatte, samt vurdere og administrere langtidsvirkningene av hørselsvernprogrammet.

  Gå til passformproduktene for hørselsvern


Flere ressurser

 • Hvorfor bør du velge hørselsvern fra 3M?
  40 millioner arbeidere eksponeres for høye støyverdier, og 13 millioner har hørselslidelser til tross for bransjeforskrifter *. Du kan forbedre hørselsvernprogrammet ditt med en spesialtilpasset og omfattende tilnærming til disse utfordringene. Det å implementere en løsning som virkelig utgjør en forskjell, begynner med å forstå farene, reguleringen og faktorene som påvirker graden av beskyttelse. * Kilde: Det europeiske arbeidsmiljøorganet
 • Tilpasningstesting er viktig, så du bør sørge for at du får resultater du kan stole på. Med 3M™ E-A-Rfit™ Dual-Ear-valideringssystemet kan du måle øreproppenes faktiske beskyttelsesnivå, inni øret, noe som gir nøyaktige og målbare resultater. Og siden du kan teste begge ørene samtidig, har du mer tid til å lære opp de ansatte i viktigheten av tilpasning av passform.

  • Passform

   Be de ansatte om å ta på seg hørselsvernet.

  • Test

   Koble til mikrofonene, og spill av testlyden i høyttalerne.

  • Vurder

   Bruk PAR til å velge hørselsvern.

 • Det mest rapporterte jobbrelaterte helseproblemet: Data fra Det europeiske arbeidsmiljøorganet viser at hørselstap som skyldes støy, er det hyppigst rapporterte jobbrelaterte medisinske problemet i EU. En tredjedel av europeiske ansatte er potensielt i faresonen: Ifølge EU OSHA er en tredjedel av alle arbeidere i Europa eksponert for potensielt farlige støynivåer
 • Både hjemme og på jobben er det viktig å forstå hvilke lyder som kan forårsake hørselstap og kreve hørselsvern.

  Hovedutfordringene for implementering av hørselsvernprogrammer : Alle miljøer er unike, og ansatte kan eksponeres for et bredt spekter av lydnivåer gjennom arbeidsdagen – samt forskjellige steder på samme anlegg.

  Den menneskelige faktoren: Ingen ørekanaler har samme form, størrelse og anatomi, så det finnes ingen løsning som passer til alle, når det gjelder hørselsvern. Nøkkelen til å oppnå optimal beskyttelse er å ha best mulig tilpasning av passform.

  Kommunikasjon med ansatte: Der det er helt nødvendig at arbeidere kan kommunisere og høre varsellyder, er det samtidig viktig at hørselen deres beskyttes mot skadelige støynivåer.