3M™ E-A-Rfit™ Dual-Ear valideringssystem

Tilpasningstest av hørselsvern

Gjør det enkelt å måle hvilken beskyttelse et hørselsvern gir.

3M™ E-A-Rfit™ Dual-Ear valideringssystem

E-A-Rfit™-systemet bruker en anerkjent teknikk som kalles «field microphone in real ear» (F-MIRE), for å måle hvor godt hørselsvernet beskytter hver enkelt. Støyreduksjonen måles direkte og objektivt – uten behov for å høre eller gjøre justeringer basert på testsignalene.

Med 3M™ E-A-Rfit™ Dual-Ear valideringssystem tar det bare noen sekunder å måle støyreduksjon ved sju forskjellige testfrekvenser for begge ørene samtidig. Når målingen er fullført, beregner og viser programvaren en totalvurdering – en personlig dempningsverdi eller PAR.

Egenskaper:

 • Tester begge ører samtidig på under fem sekunder
 • Kan teste både øreklokker og ørepropper
 • Tester i sju standardfrekvenser – 125 Hz til 8000 Hz
 • Vitenskapsbasert, objektiv, kvantitativ testing

Aktuell video: Tilpasningstest av hørselsvern


 • Trinn 1: Hver person tilpasser øreproppene og øreklokkene sine selv.

  Systemet genererer en personlig dempningsverdi (PAR) på under fem sekunder. Denne indikerer brukerens støyreduksjonsnivåer for en gitt passform Fordel: Gjenspeiler individuelle tilpasningsmetoder og indikerer om det er nødvendig med mer opplæring i tilpasning av passformen for hørselsvernet, eller valg av annet produkt.

 • Mikrofonen måler støyreduksjonen for hver ørepropp og øreklokke den ansatte bruker, i et bredt spekter av industrielle støyfrekvenser.
  Fordel: Tester sju frekvenser (125–8000 Hz) objektivt på under fem sekunder per øre, så du ikke er avhengig av subjektive testsvar.
 • Patenterte systemer og egne algoritmer analyserer virkelige øredata raskt for å finne frem til en personlig dempningsverdi (PAR) og passformvariasjoner.
  Fordel: PAR-verdier kan være til hjelp når det skal avgjøres om hørselsvernet dine ansatte har, er egnet for arbeidsmiljøet deres.
  Dokumenterte resultater: Testresultater som er lette å forstå, dokumenteres for hvert testobjekt – både i trykt og elektronisk format – for fremtidig referanse.

 • Be om en demonstrasjon
  Be om en demonstrasjon

  Hvis du har lyst til å teste 3M™ E-A-Rfit™ Dual-Ear-valideringssystemet på arbeidsplassen din, kan du fylle ut skjemaet for å be om en demonstrasjon.

  Be om en demonstrasjon

 • Produktkatalog
  Produktkatalog

  Du finner mer informasjon og detaljer om 3M™ E-A-Rfit™ Dual-Ear-valideringssystemet i produktkatalogen vår på nettet.

  Se produktkatalogen


Be om en demonstrasjon av 3M™ E-A-Rfit™ Dual-Ear-hørselsvern – helt uten forpliktelser

Dette er en demonstrasjon som utføres på arbeidsplassen din – uten kjøpsforpliktelse. Fyll ut skjemaet nedenfor for å be om en produktdemonstrasjon. Hvis du har andre spørsmål om hvilke produkter du kan bruke der du jobber, priser, lokale forhandlere og så videre, ta kontakt med oss.

Alle feltene må fylles ut, med mindre de er merket som valgfrie
 • Informasjonen du oppgir i kontaktskjemaet, brukes til å svare på henvendelsen din og som videre beskrevet i personvernerklæringen vår for Internett.


 • SEND INN