• Welding Hub

  Learn More about Speedglas world of welding performance.
  Meet with dedicated experts in welding performance.

  View Article

 • eAcademy Training

  The flexible way to Discover & Learn throughout your busy day. Join us online any time of the day to expand your knowledge on our current range of personal protective equipment for the workplace. Learn what you want, when you want, where you want... and at a pace that’s right for you.

  Start NowArrow

 • Hearing Protector & Helmet Compatibilty Selector

  Finding compatible hearing products has never been easier

  Start SelectionArrow

Personlig Verneutstyr

Personlig Verneutstyr

Produkter som jobber like hardt som deg. Med personlig verneutstyr fra 3M får du og arbeidstakerne dine den beskyttelsen dere har behov for – så alle kan yte sitt beste.


Produkter

Se alle produkter

Vi har et bredt utvalg av produkter som dekker alle behov for personlig sikkerhet.

Aktuelle nye produkter

I 3M jobber vi hardt for å levere markedets mest effektive løsninger innen personlig vernutstyr.

3M er opptatt av helse og sikkerhet på arbeidsplassen i alle bransjer og arbeidsmiljøer. Dette er en viktig drivkraft til å kontinuerlig innovere på tvers av teknologier, disipliner og bransjer, slik at vi kan bidra til å beskytte både deg og dine ansatte.

Vi jobber målrettet for å levere komfortabelt og godt designet personlig verneutstyr, noe som gir deg markedets mest effektive beskyttelse. Når du kjøper personlig verneutstyr fra 3M for å møte krav til helse og sikkerhet på arbeidsplassen, kan du være trygg på at vi gjør alt vi kan for å produsere produkter som brukes et helt arbeidsskift.