Det er ikke rom for kompromisser i svært varme omgivelser

Det er ikke rom for kompromisser i svært varme omgivelser

Spill av videoen

Høytemperatur vernehjelm som er kompatibel med annet hode-, øye-, ansikts- og hørselvern fra 3M

Ekstreme temperaturer, gnister og metallsprut – det er hverdagen. Det er et arbeidsmiljø med mange farer, så du har rett og slett ikke råd til å gå på kompromiss med den ansattes sikkerhet og komfort. I 3M vet vi at arbeidet du og teamet ditt utfører daglig, er enormt krevende. Derfor har vi utviklet et bredt utvalg av kompatibelt personlig verneutstyr (PVU), som kan gi den nødvendige sikkerheten, komforten og fleksibiliteten dere trenger i arbeidsmiljøet.

Komponenter og bruksområder


 • 3M™ G3501 Høytemperatur vernehjelm

  3M™ G3501 Høytemperatur vernehjelm

  Produktegenskaper

  • Hodeinnredning kan roteres 180°
  • Tilgjengelig med rattjustering eller pinnestramming
  • Veier mindre enn 390 g inkludert innredningen med rattjustering
  • Tilgjengelig i seks forskjellige farger - for bedrifts- eller rolleidentifisering
  • Svettebånd i lær eller standard
  • 3-punkts hakestropp er tilgjengelig

 • 3M™ 5F-11 Visir

  3M™ 5F-11 Visir

  3M™ 5F-11 visir gir beskyttelse mot støt med middels høy energi, har optisk klasse 1 i tillegg til god overflatebehandling som gir dugg- og ripebeskyttelse. Dette visiret passer perfekt til slipearbeid.

   


 • 3M™ 5E-11 Visir

  3M™ 5E-11 Visir

  3M™ 5E-11 Visir har DIN 5 beskyttelse i tillegg til beskyttelse mot støt med middels høy energi. Det er ideelt ved gassveising, skjærebrenning, slipearbeid og for sveiseassistenter.

   


 • 3M™ 5XG-IR5 Gullvisir

  3M™ 5XG-IR5 Gullvisir

  3M™ 5XG-IR5 visir har et gullbelegg av høy kvalitet for å beskytte mot IR-stråling og den varmestrålingen som forekommer når man arbeider nær ovner og støpeøser i metallindustrien.

  Disse visirene er tilgjengelige i DIn 4–5, så de møter kravene i mange bruksområder og bransjer. Du beskyttes også mot sprut fra smeltet metall og støt med middels høy energi.

  De er ideelle for ovnsoperatører for bruk under tapping, prøvetaking og støpearbeid.

   


 • 3M™ Beskyttelsestrekk mot sprut og varme

  3M™ Beskyttelsestrekk mot sprut og varme

  3M™ FC1-AL og FC1-GR Frontbeskyttelse og 3M™ NC1-AL og NC1-GR Nakkebeskyttelse er utviklet for å gi ekstra beskyttelse ved bruk av 3M G3501 høytemperaturhjelm.

  Både FC1-AL og NC1-AL er laget av et aluminiumsbelagt stoff av høy kvalitet. Det reflekterer varmestråling og motstår gnister og sprut. Dette bidrar til å redusere varmepåkjenninger for brukeren, og det forlenger hjelmens levetid ved å redusere mengden varmestråling som når inn til vernehjelmen. FC1-GR og NC1-GR beskyttelsestrekk har samme strømlinjeformede design, og gir beskyttelse mot små mengder væskesprut når det ikke er behov for beskyttelse mot varmestråling.

  Det strømlinjeformede designet på beskyttelsestrekkene gjør at de ikke kommer i konflikt med annet verneutstyr under bruk. Beskyttelsestrekkene kan enkelt skiftes ut ved behov.


 • Kommunikasjonsløsninger

  3M™ Kommunikasjonsløsninger

  3M™ PELTOR™ kommunikasjonsløsninger er fleksible og gir deg svært godt hørselsvern i tillegg til avanserte elektroniske tilleggsfunksjoner. Med gode varmebeskyttende produkter, og alternativer som muliggjør direkte kommunikasjon i støyfylte omgivelser, har PELTOR™ produktene som hjelper deg med hode-, øye- og ansiktsbeskyttelse i krevende omgivelser.