• Bilreparasjons- og lakkeringsprosesser

  Bilreparasjon &
  omlakkeringsprosesser

  Bilreparasjon &
  omlakkeringsprosesser

Rubbing og polering

Lakkering med PPS™

Dirt Trap

Påføring av Accuspray™ Grunning

Sliping av grunning

Maskering

Sparkling

Bytte av frontrute

Panel- og strukturbinding

Beskyttende belegg

Plastreparasjon

Tetning

Grov sliping og pussing

Karosserireparasjon

Personlig verneutstyr

Effektiv slipeprosess

Korrigering av lakkfeil

Colour Match

 • 3M Verkstedløsninger er utformet for å gjøre profesjonelle bilreparatørers arbeid lettere, raskere og mer kostnadseffektivt.

  3Ms omlakkeringsprodukter hjelper verksteder å lykkes og å øke lønnsomheten. Å få jobben gjort riktig med én gang er nøkkelen til økt produktivitet og fornøyde kunder. All 3Ms produkter er utformet for å oppnå maksimal effektivitet og prestere godt.

  3M tilbyr produkter og anbefalinger for reparasjonsprosesser i karosseri- og SMART-reparasjonsbransjen. Følg våre trinnvise veiledninger eller se våre demonstrasjonsvideoer for å sikre at du bruker riktige produkter og fremgangsmåter for at kundene skal få den kvaliteten de forventer.


 • SMART-reparasjon er en kombinasjon av kostnadseffektive teknikker og kan brukes når området som skal repareres, ikke er større enn et halvt A4-ark.

 • 3Ms fremgangsmåter for pussing, sliping eller sammenføying bruker det siste av teknologi og samarbeider tett med bilindustreien, for å sikre at vi gir deg de rette metoden for å arbeide med det siste og beste.

 • Med 3Ms plastreparasjonsmaterialer kan du reparere sprekker, hull og brister i bildeler av plast, eller gjenoppbygge festeører og braketter eller deler uten å måtte vente på å motta reservedeler.

 • Uavhengig av om du foretrekker tradisjonell håndblandet karosserisparkel, eller om du foretrekker det revolusjonære tids- og materialbesparende DMS-systemet, er 3Ms sparkler førsteklasses produkter som bidrar til å oppnå ønsket overflate raskt og effektivt før grunning.

 • Våre 3M maskeringsløsninger er utmerkede selv på de stedene hvor det er vanskeligst å komme til. Beskytt mot oversprøyting og utfør verkstedet reparasjoner nøyaktig. 3Ms innovative produkter gir deg mer enn «en hvilken som helst tape» – vi tilbyr maskeringsløsninger som forenkler hele lakkeringsprosessen for deg.
 • 3Ms slipeverktøy og -metoder, inkludert innovativ teknologi som slipeproduktet Cubitron™ II eller Trizact™ med selvslipende slipeprodukt, noe som gir deg en konsekvent rask avsliping med langvarig slipekraft. Enden det gjelder grovsliping og forming av sparkel eller finsliping før sprøyting av toppstrøk, sørger 3Ms slipeteknologi for at du alltid får den høye kvaliteten du trenger på overflatene før det neste trinnet i omlakkeringen.

 • 3M har et bredt utvalg løsninger for å sprøyte grunning eller lakk. Det begynner med en forbedret beskyttelse av sprøytebåsen med 3Ms Dirt Trap-system og omfatter innovasjoner som PPS™ Paint Preparation System og senere, Accuspray™ System. Sist men ikke minst har vi verktøy og prosesser som hjelper deg å finne riktig farge på en lett og sikker måte.
 • Fra rubbing til polering, når du arbeider med 3M, har du alltid riktig løsning for å få en finish av høy kvalitet. 3M Verkstedløsninger har løsninger som hjelper deg å få perfekt finish på en enkel måte. Vi har innovative verktøy for korrigering av lakkfeil med fargekodet poleringssystem – perfekt for det profesjonelle bilverkstedet.
 • Beskytt deg selv og teamet ditt mot potensielt skadelig lakkspray, støv og støy. 3M hjelper deg å finne det riktige verneutstyret som dekker dine behov.

 • 3M og Festool Automotive Systems har inngått et globalt strategisk samarbeid som kommer reparatører av kollisjonsskader til gode. 3Ms førsteklasses innovasjoner innen slipeprodukter, inkludert 3M™ Cubitron™ II slipeprodukter, er nå tilgjengelig i kombinasjon med anerkjente Festool Automotive Systems verktøy til forbehandling av overflater, inkludert pneumatiske og elektriske pussemaskiner, poleringsmaskiner og bakplater, støvsugere og arbeidsstasjoner til forbehandling av overflater, støvavsug og service.