webLoaded = "false"
webLoaded = "false" Loadclientside=No
webLoaded = "false"
webLoaded = "false"
webLoaded = "false"
Bilpolering og etterbehandling

Bilpolering og etterbehandling

 • 3Ms unike prosesser og produkter for korrigering av lakkfeil hjelper deg å gi kundene dine et perfekt resultat.
  Enten du skal fjerne defekter i overflaten eller bare vil oppnå perfekt glans, vil vår rubbeprosess med fargekoder veilede deg til et fantastisk resultat, i noen få trinn som er enkle å følge.

  For å gi kunden perfekt finish er nøkkelen å bruke riktig påføringsprosess og fremgangsmåte for klarlakkene – følg lakkprodusentens anbefalinger!

  Moderne avanserte klarlakker er svært sensitive når det gjelder tørkeforhold, og riktig bruk og tørking er avgjørende for etterbehandlingsprosessen og resultatets generelle kvalitet.


 • Korrigering av lakkfeil

  Korrigering av lakkfeil – Fjerning av defekter i lakk og klarlakk

  Uansett hvor erfaren du er, eller hvor ren luften i sprøytebåsen er, vil det iblant være behov for korrigering av lakkfeil.

  Med 3Ms prosesser og produkter som er utformet for å dekke dine behov, kan støvkorn, lakk som har rent, eller appelsinskall fjernes enkelt slik at du kan fokusere på å gjøre hele rubbe- og etterbehandlingsprosessen så rask og effektiv som mulig.

 • Rubbing og polering

  Rubbing og polering

  Bruk 3M Perfect-it™ fargekodet poleringssystem for å få en høyglanset, feilfri overflate. Produktene er utformet for å utfylle hverandre, og fargekodene sørger for at du bruker riktig middel med riktig skum for å oppnå best mulig resultat.

  Merk: Forbindelsene som anbefales i denne poleringsprosessen, er kun til profesjonell bruk for nylig påført klarlakk. Til overflater som allerede er slitt eller utsatt for vær og vind, er 3Ms utvalg av bilpleieprodukter bedre egnet.

 • Detaljhandel og bilpleie

  Detaljhandel og bilpleie

  Enten du arbeider med å gjenopprette bilens utseende på innsiden eller utsiden, gir produktene i 3Ms bilpleieutvalg deg produkter som er enkle å bruke, og som også er egnet til å gi slitte klarlakker sin opprinnelige glans tilbake.


 • Nyheter

 • Ressurser

 • Her kjøper du

 • Kontakt


ANDRE 3M-WEBSITES
bCom
Følg oss
Bytt lokalisering
Norge - norsk