3M Perfect-it fargekodet poleringssystem

3M Perfect-it fargekodet poleringssystem

3M Bilpleie

 • Med 3Ms utvalg av bilpleieprodukter ser bilen splitter ny ut.

  Fra en rask rengjøring med Car Wash Soap til ultimat behandling med Performance Finish gjør hvert av produktene en utmerket profesjonell jobb. Men de kan naturligvis brukes selvstendig for å alt etter behov og tilgjengelig tid.

  Produktene profesjonelle foretrekker ... er nå tilgjengelig for bruk hjemme.

3M™ Scratch Removal System 39071


 • Reparer små og middels store
  Reparer små og middels store riper med 3M™ Scratch Removal System 39071. Dette ripefjerningssystemet er ideelt til bruk ved lett oksidering, skjolder og andre riper.

3M™ Trizact™ slipeteknologi


 • Restaurer skadet maling med 3M™ Trizact™ slipeteknologi. For best resultat bør det brukes med en drill.
  Restaurer skadet maling med 3M™ Trizact™ slipeteknologi. For best resultat bør det brukes med en drill.

3M™ Restaureringssystem for frontlys


 • 3M™ Restaureringssystem

  3M™ Restaureringssystem for frontlys er en rask og effektiv løsning som restaurerer frontlysenes klarhet fra gulaktig tilbake til helt gjennomsiktig. Restaureringssystemet forbedrer kvaliteten av lysstrålen i tillegg til at linsen ser splitter ny ut.

  Det er et ideelt og komplett sett for rimelige reparasjoner – trinnvis veiledning medfølger slik at selv nybegynnere kan fullføre arbeidet på egen hånd. Gjør reparasjonene raskere ved å montere sliperondellen på en drill (medfølger ikke) som brukes med en pussemaskin eller annet tilbehør.

3M™ Leather and Vinyl Repair Kit 08579


 • 3M™ Leather and Vinyl Repair Kit 08579

  3M™ Leather and Vinyl Repair Kit 08579 reparerer brennmerker og riper på lær og vinyl i bilinteriøret. Dette reparasjonssettet inneholder fargeblandinger og slipemidler samt detaljerte anvisninger og fargeveiledninger. Vi viser til bruksanvisningen for best mulig resultat.