Nyheter, arrangementer og kampanjer

 • Ta en titt på den nye siden med aktuelle produkter for spesifikk informasjon om nye innovasjoner og løsninger på problemer knyttet til verksted og SMART-reparasjoner.


 • V3M introduserer nytt PPS serie 2.0 spraykoppsystem.

  3M™ PPS™ serie 2.0 systemet forbedrer lakkeringsprosessen betydelig med et revolusjonerende nytt sprøytekoppdesign som gir avansert ytelse, effektivitet og renslighet. Les mer om 3M™ PPS™ serie 2.0 spraykoppsystem.

  December 1, 1901 V3M introduserer nytt PPS serie 2.0 spraykoppsystem. V3M introduserer nytt PPS serie 2.0 spraykoppsystem.
 • 3M™ Perfect-it™ Fast Cut Plus Extreme​

  Få perfekt finish enda raskere.
  Fast Cut Plus Extreme er 3Ms nye og forbedrede rubbing (grønn kork). Produktet fjerner effektivt riper og defekter og er opptil 25% raskere i bruk.

  December 1, 1901 3M™ Perfect-it™ Fast Cut Plus Extreme​ 3M™ Perfect-it™ Fast Cut Plus Extreme​
 • 3M™ Body Repair verktøy

  Bedre vitenskap for bedre sliping fra 3M. 3M™ Body Repair verktøy er en del av en komplett portefølje av slipemateriell og verktøy som er spesielt utviklet for reparasjon av biler. Verktøyene sterke, lette i vekt og verktøyets brukervennlighet er kombinert for å gjøre det til et utmerket eksempel på hvordan 3M gir det beste i bilkollisjoneringsprosjekter.

  December 1, 1901 3M™ Body Repair verktøy 3M™ Body Repair verktøy
 • 3M™ Hookit™ Fleksible Soft sliperondeller

  Allsidighet på sitt beste. 3M's Fleksible Soft sliperondeller kombinerer et fleksibelt aluminiumoksydslipemiddel med et mykt skum for å skape et effektivt og allsidig slipemiddel. Hundrevis av laserperforerte hull betyr utmerket støv- og vannkontroll når de brukes våte eller tørre, og skaper et rent slipemiljø. Fleksibel og langvarig, og gir en overlegen finish.

  December 1, 1901 3M™ Hookit™ Fleksible Soft sliperondeller 3M™ Hookit™ Fleksible Soft sliperondeller
 • 3M™ Perforert løftetape med plastkant

  Rask å påføre og fjerne. Tapen er perforert, enkel å rive for hånd, har et sterkt materiale og kan fjernes i en lengde. Etterlater ingen limrester. Tapen har en premium kvalitet. Har et solid hardt plastikkbånd for bedre kantdeling. Et sterkt materiale for å trekke pakningen bort fra panelet og sitter sikkert på plass.

  December 1, 1901 3M™ Perforert løftetape med plastkant 3M™ Perforert løftetape med plastkant