Hvor kan jeg Kjøpe

Service og støtte fra 3M

 • Vi lover deg støtte

  Helt fra starten av, da 3M oppfant det første praktiske sandpapiret, har selskapet utviklet en rekke teknologier som i dag gjør profesjonelle reparatører i stand til å håndtere enhver lakkeringsjobb med den tilliten og tryggheten 3Ms produkter gir.

  I dag setter tusenvis av verksteder sin lit til at 3M-merker som WetorDry™, Hookit™, Cubitron™, Scotch®, Scotch-Brite™, Roloc™, Perfect-It™ og mange flere, gjør arbeidet raskere, varer lenger og fjerner omarbeiding.

  3M utvikler nye og effektive løsninger som tilfredsstiller de stadig større kravene til moderne lakkeringssystemer og reparasjonsteknikker. Innovasjoner som prisbelønte Trizact™ slipeprodukter for fin etterbehandling og revolusjonerende 3M Paint Preparation System er eksempler på 3Ms kontinuerlige arbeide for å innføre produktive løsninger i alle fasene av lakkeringen.

  Med 3Ms brede utvalg for ettermarkedet, mer enn 600 artikler totalt, får du også teknisk støtte og råd, opplæring i produktivitet og lønnsomhet samt råd for å ivareta helsen på arbeidsplassen.

  Kontakt oss om dine behov på verkstedet, og en av våre kundeservice-medarbeidere vil kunne hjelpe deg å finne det du trenger.