Grunning og lakkering ved omlakkering

Grunning og lakkering ved omlakkering

 • Med innovasjoner som blant annet PPS™ Paint Preparation System og, nylig, Accuspray™-systemet, har 3M et bredt utvalg løsninger for sprøyting av grunning eller lakk.

  Innovative fargetilpasningsløsninger som Colour Match-folie og fargekontrollampe hjelper deg å finne riktig farge og nyanse og kan hindre kostbar omarbeiding.

  3M lakkeringssystemer – førstevalget til mange profesjonelle verksteder til forberedelse og grunning samt blanding, tilpasning og påføring av baselakk og klarlakk.

  For å bidra til en enda renere lakkeringsprosess, kan du bruke 3Ms smussfangende beskyttelsessystem for å beskytte sprøytebåsen på en enkel måte. Det tiltrekker seg smuss fra lufta i sprøytebåsen for å få et renere lakkeringsresultat og dermed minimere etterarbeidet.


 • Grunning med Accuspray™-pistoler ved omlakkering

  Grunning med Accuspray™-pistoler ved omlakkering

  Den revolusjonære utformingen av Accuspray™-systemets HVLP-grunningspistol fra 3M gir samme resultat som en premium HVLP (høyt volum lavt trykk) grunningspistol til en brøkdel av kostnaden. Takket være det utskiftbare forstøvingshodet, er det som å sprøyte med en helt ny pistol hver gang du bruker et nytt utskiftbart hode.

 • Beskytt sprøytebåsen med Dirt Trap

  Beskytt sprøytebåsen med Dirt Trap

  3M har tatt det enkle konseptet overflatebeskyttelse og revolusjonert det for å forbedre lakkeringsprosessen. Ikke bare er beskyttelsessystemet 3M™ Dirt Trap utmerket til beskyttelse av overflater, men en nærmere titt avslører en banebrytende teknologi som faktisk fanger støv, smuss og oversprøyting i et unikt, ikke-vevet materiale.

 • Lakkeringssystem med PPS

  Lakkeringssystem med PPS™

  3M Paint Preparation System øker produktiviteten betraktelig i grunnings- og sprøytelakkeringsprosessen. Det lukkede begersystemet til engangsbruk tilbyr direkte blanding og oppbevaring av ubrukt lakk ved behov.
  Rengjøringstid og løsemiddelbruk reduseres til et minimum, særlig når det brukes med 3M Accuspray™ pistolsystem (kun til grunning).

 • Fargekontrollampe

  Fargekontrollampe

  3M PPS fargekontrollampe II hjelper deg å finne helt riktig farge og nyanse før sprøyting, og reduserer dermed behovet for omarbeiding til et absolutt minimum.


 • Nyheter

 • Ressurser

 • Hvor kan jeg Kjøpe

 • Kontakt


ANDRE 3M-WEBSITES
bCom
Følg oss
Bytt lokalisering
Norge - norsk