Grunning og lakkering ved omlakkering

Grunning og lakkering ved omlakkering

 • Med innovasjoner som blant annet PPS™ Paint Preparation System og, nylig, Accuspray™-systemet, har 3M et bredt utvalg løsninger for sprøyting av grunning eller lakk.

  Innovative fargetilpasningsløsninger som Colour Match-folie og fargekontrollampe hjelper deg å finne riktig farge og nyanse og kan hindre kostbar omarbeiding.

  3M lakkeringssystemer – førstevalget til mange profesjonelle verksteder til forberedelse og grunning samt blanding, tilpasning og påføring av baselakk og klarlakk.

  For å bidra til en enda renere lakkeringsprosess, kan du bruke 3Ms smussfangende beskyttelsessystem for å beskytte sprøytebåsen på en enkel måte. Det tiltrekker seg smuss fra lufta i sprøytebåsen for å få et renere lakkeringsresultat og dermed minimere etterarbeidet.


 • Grunning med Accuspray™-pistoler ved omlakkering

  Den revolusjonære utformingen av Accuspray™-systemets HVLP-grunningspistol fra 3M gir samme resultat som en premium HVLP (høyt volum lavt trykk) grunningspistol til en brøkdel av kostnaden. Takket være det utskiftbare forstøvingshodet, er det som å sprøyte med en helt ny pistol hver gang du bruker et nytt utskiftbart hode.

 • Beskytt sprøytebåsen med Dirt Trap

  3M har tatt det enkle konseptet overflatebeskyttelse og revolusjonert det for å forbedre lakkeringsprosessen. Ikke bare er beskyttelsessystemet 3M™ Dirt Trap utmerket til beskyttelse av overflater, men en nærmere titt avslører en banebrytende teknologi som faktisk fanger støv, smuss og oversprøyting i et unikt, ikke-vevet materiale.

 • Beskytt sprøytebåsen med Dirt Trap

  Nå med 6 forbedringer.

  3M™ PPS™ systemet er anvendt av lakkerere over hele verden, og har vært et stort løft for produktivitet og kvalitet i nesten 20 år. Nå har 3M gjort det enda bedre på seks viktige områder, fra topp til bunn.

  For mer informasjon om den neste utviklingen av lakkeringsproduktivitet, finn ut mer om 3M™ PPS™ serie 2.0 spraykoppsystem.

 • Lakkeringssystem med PPS

  3M Paint Preparation System øker produktiviteten betraktelig i grunnings- og sprøytelakkeringsprosessen. Det lukkede begersystemet til engangsbruk tilbyr direkte blanding og oppbevaring av ubrukt lakk ved behov.
  Rengjøringstid og løsemiddelbruk reduseres til et minimum, særlig når det brukes med 3M Accuspray™ pistolsystem (kun til grunning).

 • Fargekontrollampe

  3M PPS fargekontrollampe II hjelper deg å finne helt riktig farge og nyanse før sprøyting, og reduserer dermed behovet for omarbeiding til et absolutt minimum.