Verktøy og programvare

Verktøy og programvare

Oversikt over tilgjengelige verktøy og programvare

3M har et eget team som ved hjelp av et bredt spekter verktøy og programvare, kan støtte opp om våre ulike produkter og tjenester. Klikk på lenkene under for å finne ut mer.

 • Ved hjelp av 3Ms produktvelger for hjelmtilbehør finner den optimale kombinasjon av hjelm og hørselvern. Finn den løsningen som passer perfekt for deg.

  Velg hjelmprodusent og -modell for å se hvilke kombinasjoner av hørselvern og tilbehør som er kompatible.

  Finn ut mer

 • E-A-Rfit™ bruker en anerkjent teknikk som kalles «field microphone in real ear» (F-MIRE), til å måle hvor godt hørselvernet reduserer støyen. Støyreduksjonen til hørselvernet måles direkte og objektivt – uten at de ansatte må høre eller gjøre justeringer basert på testsignalene.

  Finn ut mer

 • Du kan raskt og enkelt få tilgang til alle tilgjengelige data om kjemiske testdata for 3M™ vernedresser ved å skrive inn et CAS-nummer eller navnet på et kjemikalie eller 3M-materiale i 3Ms bibliotek for kjemiske stoffer.

  Bruk dette verktøyet for å finne ut hva slags kjemikalievern du trenger.

  Gå til 3Ms bibliotek for kjemiske stoffer 

 • 3M har utviklet et toppmoderne program som gjør det lettere å velge mellom ulike åndedrettsvern og filtre fra 3M™. Den brukervennlige programvaren hjelper også brukere med å anslå levetiden til gass- og dampfiltrene fra 3M™ samt finne ut hvordan de bør bruke de nye 3M™ 6051i- og 6055i-filtrene med brukstidsindikator (ESLI).

  Finn ut mer

 • Bruk valgverktøyet for kontroll og vedlikehold for å sikre best mulig beskyttelse og levetid for utstyret ditt: sikkerhetsprodukter for sveising i 3M™ Speedglas™-serien, kontroll og vedlikehold av batteri- og trykkluftdrevene åndedrettsvern fra 3M™ samt 3M-åndedrettsvern til gjenbruk.

  Finn ut mer