Sammenføyning og montering – bransjehistorier

Ulike materialer og produkter krever naturligvis forskjellige fremgangsmåter når det gjelder å feste og montere dem. Finn ut hvordan profesjonelle fra mange bransjer bruker tapene og limene våre til å lage holdbare sammenføyninger, med reduserte kostnader og økt effektivitet.

Lurer du på hva en varig sammenføyning kan bety for produksjonen? Kontakt våre feste- og monteringseksperter for mer informasjon.

 

  • Ulike materialer. Festing på mange materialer. Overflater som er vanskelige å lime. 3M vet hvordan utfordringer ved å lime ulike materialer løses, fra plast til metall og kompositter til skum, med innovative løsninger for lim og tape.

  • Med forskrifter fra myndighetene som krever stadig høyere standarder til drivstofføkonomi, leder nå bilprodusenter an i bruk av lettvektsteknologi. 3M og Automotive Engineering International har gått sammen for å finne ut hvilke teknologier som er de mest effektive til å hjelpe bilprodusenter med å nå sine mål for vektreduksjon.

  • 3M lim og tape er enkle å bruke og effektive – raske løsninger for sammenføyning som er bedre enn mange typer sveising og mekaniske festeanordninger. 3M-produkter kan bidra til å øke produksjonskapasiteten, noe som fører til færre arbeidstimer og lavere produksjonskostnader.


kontakt oss

Vi er her for å hjelpe.

Trenger du hjelp til å finne riktig produkt til ditt prosjekt? Kontakt oss hvis du trenger produkt eller tekniske råd, eller ønsker å komme i kontakt med en 3M spesialist, eller ring oss på 00 47 6384.