Verneutstyr

Verneutstyr for maling

Riktig utstyrt etter dagens krav. Klar for morgendagen.

 • Det beste verneutstyret gjør mer enn å beskytte – det gir fremdrift. I flere tiår har profesjonelle malere benyttet åndedrettsvern og øyevern fra 3M for komfort og ytelse i en krevende arbeidsdag.


Kategorier for verneutstyr

 • Bruk en vernemaske for maling som er skreddersydd til din jobb og ditt miljø. Velg fra vårt komplette utvalg av vernemasker til engangsbruk og gjenbruk.

 • Få beskyttelse mot malingsøl, sprut og forurensing med vårt optiske utvalg for optimal komfort, stil og beskyttelse.

 • Få beskyttelse mot hørselsskader fra elverktøy og støy på arbeidsplassen med vårt komplette utvalg av behagelige øreklokker og ørepropper.


Videoer for verneutstyr


Sikkerhet på jobben er første bud.

 • Om verneprodukter

   Spør fagfolk, og svaret er: Sikkerhetsprodukter er ikke bare "tilbehør". De er nødvendige verktøy for å gjøre jobben riktig.

   Det er fordi sikkerhet er mer enn beskyttelse. Det handler om å sette deg i stand til å gjøre ditt beste, og holde deg klar til å takle kommende utfordringer.

   Det er derfor proffene bruker sikkerhetsutstyr fra 3M. Vår satsing på kvalitet og konstant innovasjon betyr at alt vårt personlige verneutstyr er utviklet for profesjonelle brukere – slik at de kan bruke det hver dag, på jobb etter jobb, år etter år.

   Uansett hva prosjektet krever, gir produktene styrke og støtte til å jobbe på høyeste nivå. Det er ikke bare slik man gjør godt arbeid – det er slik man bygger en karriere.

   Akkurat som deg setter vi vår ære i å gjøre en god jobb. Derfor arbeider vi for å lage utstyr som ikke bare beskytter. Det gir fremdrift.


Nyheter og artikler om verneutstyr

Se alle artikler
 • En sjekkliste for perfekte forberedelser

  Litt klargjøring kan være forskjellen mellom en jobb som gjøres riktig, og en jobb som må gjøres på nytt.

  En sjekkliste for perfekte forberedelser
 • Slik bruker du maskeringstape

  Trinnvise instruksjoner for bruk av 3M™ Hand-Masker™ System for maskering av standard vinduer, buevinduer, badekarinnsatser og utvendige flater.

  Slik bruker du maskeringstape
 • Slik sliper du sikkert

  For sikkerhet på jobben, se en liste over anbefalte 3M™ sikkerhetsprodukter.

  Slik sliper du sikkert

Nyheter og artikler om verneutstyr

Se alle artikler

Her kjøper du

3M profesjonelle malingsprodukter er tilgjengelige fra følgende forhandlere