Oppussing i hjemmet
Velkommen til 3M Gjør det selv – oppussing i hjemmet
 • Fra tape og slipeprodukter til verneutstyr og opphengsløsninger, for 3M-familien er «Gjør det selv» en del av vår DNA. Med vårt utvalg av oppussingsløsninger får du hjelp til å få jobben gjort raskt og enkelt med ordentlige og nøyaktige resultater hver gang.


 • Scotch® og ScotchBlue™ maskeringstape

  Vurderer du å male stuen med en frisk, ny farge, eller vil du ha en kontrastvegg? Kanskje har du lyst til å pynte opp entréen? Uansett hva du pusser opp, hold overflatene rene og linjene rette med Scotch® og ScotchBlue™ maskeringstape.

 • Scotch® Gjør det selv- og reparasjonstape

  Scotch® lerretstape og Gjør det selv-tape gjør ethvert oppussingsprosjekt enkelt. Velg blant et utvalg av universelle og spesielle tapeprodukter til reparasjonsformål, ideelle til en rekke reparasjonsjobber.

 • 3M™ Verneprodukter

  Uansett hvor mye erfaring du har innen Gjør det selv og oppussing, må sikkerhet alltid være førsteprioritet. 3M Gjør det selv-produkter beskytter deg fra høy støy, røyk og støv, slik at du kan konsentrere deg om å gjøre en god jobb.

 • 3M™ Avanserte slipeprodukter

  Vi vet at folk ikke liker sliping, men det er en nødvendig jobb for å sikre best mulig resultat. Så når du må slipe noe, gjør det raskt og komfortabelt med 3M™ Avanserte slipeprodukter.

 • Command™ skadefrie opphengsløsninger

  Glem spiker og skruer, Command™ produkter er en innovativ måte å innrede og organisere hjemmet på uten å skade veggene. Enkle å installere og fjerne, du kan henge opp bilder, kroker og mye mer og omorganisere så ofte du ønsker. Som vist på TV!

 • Scotch® Montering, oppheng og beskyttelse

  Kast drillen og si ha det til skruer. Fest og sikre med Scotch®monteringstape og fester som kan tas av og på.


Videoer for Gjør det selv-prosjekter og oppussing i hjemmet

ANDRE 3M-WEBSITES
bCom
Følg oss
Bytt lokalisering
Norge - norsk