Reparasjon og restaurering av overflaten

Reparasjon og restaurering av overflaten

En god start fører til et perfekt resultat.

  • Fagfolk vet at alle malejobber begynner med et jevnt, glatt underlag. Gjør det riktig fra begynnelse til slutt med 3M-produkter for alle trinn på veien. Vårt komplette utvalg av produkter for reparasjon og restaurering av overflater gjør jobben din raskere og enklere, med mindre ekstraarbeid. Det gjelder alt fra reparasjon av hull og sliping til påvisning av bly og lim. Du blir klar til å lykkes før du har åpnet et eneste malingsspann.


Kategorier for reparasjon og restaurering

    • 3M™ Pro-Grade Precision™ slipeark med teknologi fra Cubritron™ II industrielle slipemidler. Gjør slipingen mindre anstrengende. Med premium mineralteknologi og belegg mot tilstopping har arkene våre lang levetid og kan brukes til både våt og tørr sliping. Du kan slipe for hånd, på et stort slipeverktøy, på en slipeblokk eller tilskjære dem for bruk med elverktøy.

  • Avanserte slipeprodukter
    3M™ NO-SLIP GRIP™

    3M™ Avanserte slipeprodukter med NO-SLIP GRIP™ bakside gir lengre levetid enn vanlig sandpapir. Det gir også mindre rulling av arket, og det er mindre anstrengende, siden du kan bruke hele hånden til å slipe.

  • Nå blir det lettere å slipe. Det unike vaffelmønsteret på den ene siden danner en ubrutt overflate som leder støv vekk fra arbeidsflaten for raskere sliping og for å unngå riper fra partikler. Ideell for detaljer og kontursliping.

  • Stanset ut til å passe de fleste slipeverktøy for gips og fremstilt med skarpt silisiumkarbid slipemineral for langvarig ytelse. For sliping av gipsfuger og sparkel, med bakside av åpent nettingslerret for å redusere belastningen og muliggjøre bruk av begge sider.


Nyheter og artikler om reparasjon og restaurering

Se alle artikler

Nyheter og artikler om reparasjon og restaurering

Se alle artikler

Her kjøper du

3M profesjonelle malingsprodukter er tilgjengelige fra følgende forhandlere