Hvorfor sertifiserte montører fra 3M

  • Vårt nettverk med sertifiserte og godkjente montører er opplært i henhold til vårt eget strenge sett med standarder, og de kan klargjøre og påføre produktene våre akkurat slik du vil ha det. Alle montørene våre er sertifisert for de beste praksisene i bransjen, med teknisk kompetanse og kunnskap. De er opplært i henhold til 3Ms høye standarder, og dette gjenspeiles i det endelige resultatet: en kvalitetsmontering som tåler tidens tann.

    Vi har godkjente montører som har fått spesiell opplæring, over hele landet, så vi kan garantere at du alltid kan finne en pålitelig montør som har høy kompetanse på 3Ms produkter, i nærheten av der du bor. Som sertifiserte montører fra 3M er de alltid oppdatert med den nyeste informasjonen om 3M-produktlanseringer, med kontinuerlig opplæring, utvikling og teknisk støtte fra 3M-senteret.

    Ved å bruke en sertifisert montør fra 3M har du også en garanti, slik at du kan slappe av hvis noe går galt. Hos 3M står vi ved produktene våre. Be den sertifiserte montøren fra 3M om mer informasjon om garantien for 3M-produktene.

Finn en godkjent montør i nærheten
Finn en sertifisert og godkjent bilmontør i nærheten.