1. Alle 3M-produkter
3M Norge
10 Resultater 
10 Resultater 
3M hudbeskyttelsesprodukter
 • Behagelig, selv for ekstra skjør hud

  Bidra til å beskytte mot nedbrytning av huden forårsaket av inkontinens, hudskader relatert til medisinske klebestoffer (MARSI), kroniske sår, diabetes og stomibehandling.


 • Inkontinensassosiert dermatitt (IAD)

  Inkontinens assosiert dermatitt (IAD)

  Når pasientens hud utsettes for urin og/eller avføring, påvirker dette huden negativt.

  Fuktighet gjør huden mer sårbar for friksjon, som kan føre til hudavskrapninger og maserasjon (IAD). Urin kan også redusere vevets toleranse for friksjon, forskyvning eller trykk

  Endret pH i huden kan fremme vekst av patogene mikroorganismer.

  Fekale enzymer kan forårsake direkte skade av huden.

  Kombinasjonen av kjemisk (tradisjonell såpe) og fysisk (vask) irritasjon resulterer i svekket hudstatus.


Videoer


 • 3M Cavilon No Sting barrierefilm

  3M™ Cavilon™ No Sting barrierefilm

  Kroppsvæsker, hudskader fra klebestoff, friksjon og inkontinens kan raskt bryte ned huden. Cavilon™ No Sting barrierefilm er en alkoholfri barrierefilm som beskytter huden mot skader som følge av inkontinens i opptil 72 timer. En pustende barriere bidrar til å beskytte skadet hud og kan bidra til å redusere nedbrytning av hud. Den er transparent for å tillate kontinuerlig overvåking av risikoutsatt hud. Den unike filmen gir langvarig beskyttelse og påvirker ikke absorberingsevnen i bleier eller bandasjer.
  Lær mer om 3M™ Cavilon™ No Sting barrierefilm (PDF, 303,00 kB)


 • 3M Cavilon Antifungal Cream

  3M™ Cavilon™ barrierekrem

  Hyppig påføring av barrierekrem er tidkrevende for personalet. Cavilon barrierekrem gir langvarig, holdbar beskyttelse mot kroppsvæsker og tilfører huden fuktighet. Behov for færre påføringer sparer tid og arbeid. Unik akrylatpolymerteknologi gir en pustende, langvarig barriere for pasienter med risikoutsatt hud som følge av inkontinens. Reduserer ikke klebeevnen - tape og bandasjer vil sitte like godt. Kremen trekker raskt inn i huden og påvirker ikke absorberingsevnen i bleier. Anbefales etter hver tredje vask. Regelmessig bruk av Cavilon barrierekrem på hel hud, kan bidra til å beskytte mot nedbrytning som skyldes regelmessig eksponering for urin og avføring, og gi økt pasient komfort.

  Lær mer om Cavilon barrierekrem (PDF, 281,33 kB)


 • 3M Cavilon Antifungal Cream

  3M™ Cavilon™ vaskeklut for kroppsvask

  Ved daglig kroppsvask anbefaler vi en pakke med Cavilon vaskekluter per pasient. Vaskeklutene tørker raskt på huden og kombinerer skånsom rengjøring og hudpleie. Bruk én vaskeklut for hvert av de åtte kroppsområdene og kast deretter serviettene. Ikke kast i toalettet. Cavilon vaskekluter kan brukes ved romtemperatur eller varmes opp i mikrobølgeovn (se instruksjonene for oppvarming på pakken).


 • 3M Cavilon barrierekrem

  3M™ Cavilon™ barriereklut for inkontinenspleie

  Til rengjøring av huden etter hver inkontinensepisode anbefaler vi Cavilon barrierekluter. Barriereklutene rengjør, pleier og beskytter huden. Dette gjør det enkelt å oppfylle de viktigste kriteriene for forebygging av inkontinens assosiert dermatitt (IAD). Kan brukes sammen med øvrige Cavilon-produkter, om ytterligere beskyttelse er nødvendig.
   


Visning 1-10 av 10 sammenlignende produkter
Sammenlign opptil tre produkter
Sammenlign