1. Norge
 2. Alle 3M-produkter
 3. Slipeprodukter
 4. Håndholdte slipeprodukter
 5. Håndpads
 6. Scotch-Brite™ Light Cleansing Håndpad 7445 HP-HP, 152 mm x 229 mm

Scotch-Brite™ Light Cleansing Håndpad 7445 HP-HP, 152 mm x 229 mm

 • 3M ID 7000000727
 • UPC 50048011169762,00048011169767,30048011169768

Ideell til mild rengjøring av vinyl, porselen og andre delikate overflater

Lett ikke-vevd pad til lett rengjøring på en rekke metaller samt fjerning av støperester fra voksformer

Svært mildt slipeprodukt gir en forsiktig, men grundig rengjøring

Se flere detaljer

Spesifikasjoner

Detaljer

Høydepunkter
 • Ideell til mild rengjøring av vinyl, porselen og andre delikate overflater
 • Lett ikke-vevd pad til lett rengjøring på en rekke metaller samt fjerning av støperester fra voksformer
 • Svært mildt slipeprodukt gir en forsiktig, men grundig rengjøring
 • Formbart materiale og fint mineral er utmerket for å få fine finisher
 • Lignende ytelse som stålull klasse 0000, uten rust eller splinter

Scotch-Brite™ håndpad til lett rengjøring 7445 er et mildt slipeprodukt laget av et formbart materiale og fint mineral som er den perfekte kombinasjon når du må bruke forsiktig bevegelse for lett rengjøring eller en fin finish. Våre håndpader kan også brukes til lett rengjøring av rustfritt stål, krom eller malte overflater, samt fjerning av støperester fra voksformer eller rubbing av toppstrøk på tre.

Bruk Scotch-Brite™ håndpad til lett rengjøring 7445 til lett rengjøring av rustfritt stål, krom eller malte overflater, samt fjerning av støperester fra voksformer eller rubbing av toppstrøk på tre. Våre håndpader er et mildt slipeprodukt laget av et formbart materiale og fint mineral som er den perfekte kombinasjon når du må bruke forsiktig bevegelse for lett rengjøring eller en fin finish. Bruk håndpadene med flytende rengjøringsmiddel for en mild, men grundig rengjøring av smuss eller rester på delikate overflater som vinyl, porselen, glass og plast. De utfører også lett rengjøring av rustfritt stål, krom eller malte overflater, samt fjerning av støperester fra voksformer eller rubbing av toppstrøk på tre. Padene er et godt alternativ til stålull og er utviklet for renere og mer langvarig bruk, med tilsvarende resultater som stålull klasse 0000, uten rust eller ørsmå splinter. Scotch-Brite håndpader leveres klare til å brukes for hånd. Scotch-Brite er et unikt produkt for overflatebehandling, med slipemineraler blandet inn i ikke-vevde nylonfibre. Ved å kombinere slipemineraler med fibrene dannes det et slipemiddelsystem som gir konsekvente resultater i hele produktets levetid. Det åpne nettmaterialet motstår fylling, og gjør at slipemineralene kan kutte med høy ytelse ved å begrense tilstoppingen av nylonfibrene.

Foreslåtte bruksområder
 • Brukes som et mildt slipeprodukt når du må bruke forsiktig bevegelse for lett rengjøring eller en fin finish

Ta kontakt med oss, Vi er her for å hjelpe.

Trenger du hjelp til å finne det rette produktet til prosjektet ditt? Kontakt oss hvis du trenger råd om produkter, har tekniske spørsmål eller spørsmål om bruk, eller hvis du vil komme i kontakt med en teknisk 3M-spesialist