webLoaded = "false" Loadclientside=No
webLoaded = "false" Loadclientside=No
webLoaded = "false"
webLoaded = "false"
webLoaded = "false" Loadclientside=No
webLoaded = "false"
webLoaded = "false" Loadclientside=No
Metallarbeid og metallfabrikasjon

Metallarbeid og metallfabrikasjon

Se alle produkter
webLoaded = "false"

Metallbearbeidingsprodukter

 • Produkter for metallarbeid er nyttige i bearbeidingsprosessen og beskytter arbeiderne.

  Sikkerhet i støperiet. Produktivitet på linjen. Teknologi for å beholde forspranget. I mer enn 100 år har 3M utviklet løsninger for metallindustrien. Våre slipeprodukter er lagd for å motstå de tøffeste materialene, bearbeide metall til perfekt finish og få deg gjennom alle trinnene i mellom. 3Ms personlige verneutstyr gjør at dine arbeidere er trygge enten de sveiser, kutter, sliper eller går over fabrikkgulvet. Og med en rekke industrielle limtyper og taper er dere klare for enhver utfordring.


webLoaded = "false"

Våre produkter er nyttige i metallarbeidsprosessen fra begynnelse til slutt. Disse produktene kan brukes til en rekke formål for å gjøre produksjons- og utviklingsprosessen trygg og effektiv.


webLoaded = "false"

Løsninger for metallarbeid

 • 3M ™ Slipeprodukter til vinkelsliper

  Ta ditt verksted til neste nivå av ytelse og produktivitet - ved å kombinere høy slipehastighet og lang levetid til 3M ™ Cubitron™ II slipeprodukter med brukervennlighet og allsidighet til Scotch-Brite™ slipeprodukter. Gjør din produktlinje komplett med orginale 3M™ slipemaskiner, optimalisert for bruk med 3M ™ Cubitron™ II slipeprodukter . Lett, robust og kraftig!

 • NYE 3M ™ Slipebånd for metallbearbeiding

  Med de nye revolusjonerende Cubitron™ II slipebåndene har 3M omskrevt reglene for
  hastighet, resultat og slipebåndets levetid. Båndene er laget med presisjonsformede,
  selvskjerpende triangler av keramisk aluminiumoksid. Disse selvskjerpende trianglene er
  konstruert til å briste når de slites, samtidig som de danner nye superskrpe egger og
  kanter som skjærer rent gjennom metall, istedet for å meisle eller pløye. Dette minimerer
  varmedannelsen i arbeidsstykket, noe som reduserer varmerelaterte sprekker og
  misfarginger.


webLoaded = "false" Loadclientside=No
webLoaded = "false"

Aktuelle merker

 • 3M Cubitron logo

  3M ™ Cubitron™

  Våre Cubitron™ II slipeprodukter gir hurtig avvirking og lang levetid takket være bruken av 3M Presisjonsformede slipemineraler. Disse spesialdesignede slipemineralene danner kontinuerlig skarpe egger og kanter som skjærer gjennom metall, og gir rask avvirking i forhold til tradisjonelle slipeprodukter. Cubitron™ II slipeprodukter slites jevnt, sliper kjøligere og gir ekstra lang levetid og jevn finish. Dette gjør dem ideelle til kapping, sliping, avgrading og andre aggressive metallbearbeidings oppgaver.

 • 3M Scotch-Brite Industrial logo

  3M ™ Scotch-Brite™

  Scotch-Brite består av syntetiske fibre og slipemineraler som er bundet sammen til et formbart, tredimensjonalt materiale. Den åpne strukturen reduserer deformering og misfarging av arbeidstykket og hindrer at materialet tetter seg. Dette bidrar til bedre finish og forlenger produktets levetid. Scotch-Brite ™ slipeprodukter er ideelle til etterbehandling, matting, avgrading, maling eller rustfjerning og mer.

 • 3M Triact logo

  3M ™ Trizact™

  Våre 3M ™ Trizact™ slipeprodukter er designet for å levere konsistente resultater i etterbehandling. Trizact™ slipeprodukter er produsert med mikrorepiklerte strukturer fylt med skarpe slipemineraler, noe som gir en jevnere overflate og avvirking, lenger levetid og kjøligere arbeidstemperaturer enn vanlige slipeprodukter. Denne forutsigbare ytelsen fører til høyere produktivitet og mer konsekvent kvalitet på sluttproduktene.


webLoaded = "false" Loadclientside=No

Kontakt

Kundeservice
0 63 84

Kundeservice
0 63 84

 • Alle feltene må fylles ut, med mindre de er merket som valgfrie

 •  
 • Ved å merke av i boksen gir jeg mitt samtykke til å motta nyhetsbrev, annonser, spørreundersøkelser og informasjon om kampanjer og tilbud fra 3M Norge AS via e-post (som beskrevet her). Jeg aksepterer at mine personopplysninger blir behandlet av 3M Norge AS i samsvar med 3Ms personvernerklæring, og at mine personopplysninger blir overført til, lagret hos og/eller behandlet av 3M og eksterne partnere på 3Ms vegne, i land utenfor Norge, men alltid med sterke forpliktelser når det gjelder konfidensialitet og sikkerhet.
 • SENDE

ANDRE 3M-WEBSITES
bCom
Følg oss
Bytt lokalisering
Norge - norsk