Bruksområder for grafikk og skilting

Bruksområder for grafikk og skilting

Vi får mennesker til å se verden i et nytt lys.

Finn en grafikkprodusent

Forandre, informere, inspirere

 

3M grafikk kan brukes på en rekke måter for å dekorere, reklamere gjennom eller beskytte områdene dine. Eller alle tre om du vil. 3M tilbyr også flere ulike garantier, slik at du kan være sikker på at du ikke bare får fantastisk grafikk og skilting, men også trygghet i form av et kvalitetsprodukt som varer. 3M samarbeider med merkeinnehavere for å styrke merkevaren gjennom levering av innovative løsninger som bygger selskapets identitet, både lokalt og globalt. Merkeinnehavere kan stole på 3Ms markedskunnskap, vår globale tilstedeværelse og garantert jevn kvalitet og god service over hele verden.


Anvendelser og inspirasjon

 • Enten du har stor kjøretøysflåte eller et togsett du vil friske opp, så har 3M et bredt utvalg av løsninger for alle dine behov.

  Finn ut mer

 • Alle bygninger har vinduer. Men har du tenkt over skjermingen og sikkerheten? Eller muligheten til å bruke dem til å reklamere for merket ditt?

  Finn ut mer

 • Gjør bygningen til den største reklamen for merket ditt. Eller kanskje du vil friske opp interiøret med 3Ms interiørfolier. Du vil bli overrasket over mulighetene.

  Finn ut mer

 • Har du tenkt på å bruke gulvet til å reklamere for merkevaren din? 3Ms gulv- og veidekkefilm setter sikkerhet og holdbarhet i høysetet for å sørge for at du kan formidle ditt budskap på en unik måte.

  Finn ut mer

 • 3M kombinerer det beste av grafikk og belysning: fra gjennomskinnelig grafisk film og lysbehandlingsfilm til våre fleksible substrater og grafisk beskyttelse – vi har alt du trenger.

  Finn ut mer


Videoer

Video

Vellykkede resultater og inspirerende ideer med 3M-grafikk.

Ditt budskap kan ses overalt med 3Ms bransjeledende grafiske filmer og filmer. Høy kvalitet og iøynefallende visuelle virkemidler underbygger ditt budskap til kundene. Du får grafikk fra 3M til nesten ethvert bruksområde – både inne og ute.

Om grafikk og skilting

3Ms grafikk- og skiltmaterialer kan brukes i en rekke bruksområder, fra skilting til virksomheten til bilfoliering. Det er mange måter du kan dekorere rom og eiendeler på, og bruke dem til å profilere merket ditt. 3Ms vinylfolier og -materialer i holder en høy kvalitet, er holdbare og kommer med en garanti som gir deg full trygghet.