Skilt og dekor
Folk som ser på eksempler på grafisk film

3M Select Program: Partnerskapet for suksess

Lukk  
 • Alle felter er obligatoriske, med mindre det er angitt som valgfrie

 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Underkaste Submit

Vi beklager.

Det oppstod en feil under innsending. Prøv på nytt senere

Takk for at du bestilte dette dokumentet. Her er koblingen til brosjyren. (PDF, 657 KB)

Vi håper du finner materialet nyttig.

Hvis du har flere spørsmål, kan du fylle ut kontaktskjemaet nederst på siden.

Ditt beste valg av dekorleverandør noen gang.

Du bygde opp bedriften din og utviklet merkevarer som vil skille seg ut og vare. Når det kommer til valg av materialer for presentasjon av merkevarene dine, vil du derfor være sikker på at de oppfyller forventningene dine. Ved å velge en 3M Utvalgt dekorprodusent, kan du være trygg på at den ferdige dekoren er produsert av en pålitelig 3M-leverandør og påført av en kvalifisert applikator.

 • Utvalgt grafikkleverandør

  Hvorfor velge en 3M Utvalgt dekorprodusent?


  3Ms Utvalgte Dekorprodusent et veletablert nettverk av montører som har oppfylt 3Ms kriterier for å sikre høy kvalitet og konsistens i applikasjoner på alle følgende nøkkelmarkeder:


  • Bilpark
  • Jernbane
  • Innvendig og utvendig dekorasjon
  • Solkontroll og sikkerhetsfilmer
  • Tilbehør til bilbransjen
Mann som folierer en bil

Kvalitet og konsekvens for dine prosjekter

Oppdag din pålitelige leverandør av dekorløsninger

Enten du er på utkikk etter en enkel bilfoliering, hjelp til et stort bilparkprosjekt, energisparing og bærekraftige løsninger eller et fantastisk interiørdesign, er du dekket av vårt nettverk av pålitelige 3Ms Utvalgte Dekorprodusent.

Transport

 • Bilparklogo
  • Bilparkeiere:
   Markedsfør merkevaren din mens du er underveis ved hjelp av kjøretøyprofilering

   3M sine dekorleverandører er godkjent for bildekor og har opplæring i montasje av 3M dekorfolier. Det omfatter montasje av tekst, logo , print og helfoliering. Som sikrer riktig kvaliet • Jernbanelogo
  • Jernbaneingeniører:
   Forbedre opplevelsen mens du er på farten

   Skifte av lakk og maling, overflatebeskyttelse mot hærverk, kostnadseffektivitet eller garantier er nøkkelelementer du må ta stilling til når du velger en folie i jernbanebransjen. 3Ms Utvalgte dekorleverandører som er sertifisert for "Jernbane" er profesjonelle innen valg og bruk av folie, og sikrer garantien fra utskrift av folien til montering.

Forretningsbygg

 • Interiørdesignlogo
  • Arkitekter, designere og fasilitetsansvarlige:
   Design med minimale avbrudd eller nedetid

   Skap et nytt utseende praktisk talt over natten med 3M™-folier for innvendige og utvendige overflater. 3Ms Utvalgte grafikkleverandører for dette området tilbyr rask og effektiv montering, også vedlikehold etter montering.

 • Bygningsvindusfilmlogo
  • Fasilitetsansvarlige, energikonsulenter:
   Reduser energikostnader og senk karbonutslipp

   3M™ Vindusfilmer kan bidra til å spare energi og gi sikkerhet og trygghet i en bygning. 3Ms Utvalgte grafikkleverandører som er sertifisert for "Solkontroll- og sikkerhetsfilmer" sikrer riktig montering og service.

 • Belyste skilt-logo
  • Fasilitetsansvarlige:
   Gi optimal ytelse til skilt utendørs

   3Ms Utvalgte grafikkleverandører som er godkjent for "Belyst Skilt" har spesialkunnskap for å lage spesialeffekter for belyste skilt, samtidig som de gir kostnadsbesparelser.

Personlig kjøretøy

 • Bilfoliering-logo
  • Bilentusiaster:
   Lag din egen oppsiktsvekkende stil

   Skill deg ut fra mengden med 3Ms bilfolieringer. 3Ms Utvalgte grafikkleverandører som er sertifisert for "Bilfoliering" er grundig opplærte og svært erfarne. De er godt kjent med de svært høye standardene for bilfoliering.

 • Lakkbeskyttelsesfilm-logo

  Beskytt lakken med et gjennomsiktig lag med folie for å holde bilen din stilig. Utvalgte grafikkleverandører som er sertifisert for dette området, tilbyr en profesjonell service for å matche våre folier med topp kvalitet.

 • Bilvindusfilmlogo

  Få stil og beskyttelse med vindusfilmer som holder bilen kjølig og kontrollerer kupétemperaturen. 3M Utvalgte grafikkleverandører som er sertifisert for "Soting av vinduer" sørger for hurtig og fagmessig montering og kan også gi ytterligere anbefalinger.

Sjelefred og tillit for virksomheten din.

Utvalgte dekorleverandører blir evaluert av 3M for å være sikker på at de produserer dekor av høy kvalitet. Alle montører er opplært og vurdert til å yte pålitelig montering i samsvar med 3Ms kriterier for godkjente montører. Anlegg og påføringsmetoder blir periodisk gjennomgått av 3M for å oppfylle 3M™ MCS™-standarden (Matched Component System).

3M Select Graphic Program sikrer en konsekvent tjeneste av høy kvalitet, med den ekstra beskyttelsen av en garanti fra begynnelse til slutt under 3M og Utvalgt Dekorleverandør-partnerskapet.

 • Mann som påfører en grafisk film

  Opplæringsprogram

  3Ms program for godkjente montører er et opplærings- og sertifiseringsprogram som garanterer montørens ferdigheter og erfaring.

 • Menn som håndhilser

  Omfattende garantier

  3M™ MCS™-garanti er en omfattende garanti som dekker materialer også etter påføring. Den tekniske ekspertisen til våre utvalgte dekorleverandører gir trygghet for kundene.


Verdenskartsymbol
Finn nærmeste utvalgte grafikkleverandør, eller finn ut hvordan du kan bli det selv.

Profesjonelle og konsekvente installasjonsstandarder

 • Montering av grafikk på bilparken

  Vi er stolte av å hjelpe montører over hele verden med 3M-ekspertise og -teknologi. 3M-godkjent er et opplærings- og sertifiseringsprogram som bekrefter montørens ferdigheter og erfaring.

  Når du velger å jobbe med en av 3Ms utvalgte lokale dekorleverandører, kan du være sikker på at arbeide blir utført av en opplært og sertifisert montør. Du er garantert en profesjonell tjeneste, og påføringen vil bli fullført i samsvar med våre høye standarder.


Velg pålitelige og omfattende dekorgarantier

3M gir en garanti på ferdig dekor under 3M™ MCS™-prosessen (3M Matched Component System Warranty).

Ved å jobbe med en 3M Utvalgt dekorleverandører og en 3M Godkjent montør, kan du dra nytte av produktgarantien også etter at den er skrevet ut og montert. Garantien dekker skifte av 3M-produktet og kan omfatte kostnader for arbeid, utskrift og fjerning – noe som gir deg trygghet.

Belyste bensinstasjonskilt

Beskytt bedriften din

Se videoen


Søk etter en 3M Utvalgt dekorleverandør

Finn nærmeste spesialist for ditt prosjekt. Klikk på din type bruksområde eller prosjekt nedenfor, og finn de utvalgte partnerne i ditt område:

Mann som påfører vindusfilm

Dokumentert erfaring og ekspertise

Se videoen


Lukk  

Ressurser

Se våre ressurser nedenfor for å lære mer om 3M Select Program


Ta kontakt med oss

 • Kontaktskjema

  Kontakt oss ved spørsmål knyttet til 3M Utvalgt program, våre produkter, garantier eller monteringsopplæring.
  Våre eksperter svarer gjerne på dine spørsmål

 • Takk for din henvendelse til 3M. Informasjonen du oppgir i denne sammenheng vil bli brukt til å svare på din henvendelse, via mail eller telefon, fra en 3M representant eller en av våre autoriserte samarbeidspartnere som vi eventuelt deler personlig informasjon med, iht retningslinjer i 3M Personvernerklæring.

 • Alle felter er obligatoriske, med mindre det er angitt som valgfrie

 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Underkaste

Vi beklager.

Det oppstod en feil under innsending. Prøv på nytt senere

Takk skal du ha.

Skjemaet ditt ble sendt inn.