1. Norge
 2. Alle 3M-produkter
 3. Personlig verneutstyr
 4. Fallsikring
 5. Trange rom
 6. Davitarmer og -master
 7. 3M™ DBI-SALA® trange rom, Davit-arm med kort rekkevidde, høy kapasitet, 8000110

3M™ DBI-SALA® trange rom, Davit-arm med kort rekkevidde, høy kapasitet, 8000110

 • 3M produktnummer 8000110
 • 3M ID 7100313956

Armer med kort og lang rekkevide/forskjøvne Davit-armer, nedre mast og komplette systemer

Integrert 22 kN mastforankringspunkt

Fallsikring vurdert i alle posisjoner for forskjøvet Davit-mast

Se flere detaljer
Total høyde (Metrisk) 130 mm
Produkttype Davit-arm til portabel fallsikringspåle

Detaljer

Høydepunkter
 • Armer med kort og lang rekkevide/forskjøvne Davit-armer, nedre mast og komplette systemer
 • Integrert 22 kN mastforankringspunkt
 • Fallsikring vurdert i alle posisjoner for forskjøvet Davit-mast
 • Kombiner med 1 eller 2 nedre mastforlengere
 • Integrert sekundært fallbeskyttelsesforankringspunkt
 • Innebygde primære og sekundære trinser
 • Justering av sperre og knottstil
 • Lett og solid aluminiumskonstruksjon
 • Bruk med 3M™ DBI-SALA® HC (høy kapasitet) bærbare og permanente sokler

3M™ DBI-SALA® Davit-systemer med høy kapasitet er designet for bruk i kummer og trange rom. Davit-armene er konstruerte av lette materialer inkludert aluminium av høy styrke. Davit-armen roterer for å gjøre redningsarbeidet lettere og har justeringer for restriksjoner som gjelder klarering over hodet. Davit-armen justeres for å passe til mange standardinnganger. Mange andre flyttbare og faste sokler er tilgjengelige for ethvert behov på arbeidsplassen.

Bruk 3M™ DBI-SALA® Davit-armer med 3M™ DBI-SALA® Davit-sokler som en del av et rednings- og arbeidsstøttesystem for trange rom. Vår Davit-enhet med lang rekkevidde består hovedsakelig av ekstrudert aluminium og er pulverlakkert med en kombinasjon av grønnfarge med høy synlighet og glanset sort pulverlakkering. Enheten er modulbasert, noe som gjør at den kan demonteres i flere deler for enkel transport og oppbevaring. Modulkonstruksjonen gjør det i tillegg mulig å veksle sømløst mellom Davit-armer med lang og kort rekkevidde. Både høyden og lengden til Davit-armen kan justeres, og den låses trygt ved hjelp av sperrebolter som er fjærbelastet, noe som bidrar til å hindre brudd eller fasthenging. Den nye konstruksjonen gjør at det går dobbelt så raskt å justere Davit-høyden som med de tidligere 3M™ DBI SALA® modellene. Fire uavhengige festepunkter er tilgjengelige, sertifisert etter EN795:2012 for fallbeskyttelse. Fallsikring av flere brukere støttes for opptil to brukere på 140 kg hver og oppfyller kravene i CEN/TS 16415:2013. Gjennom å oppfylle kravene i maskindirektivet 2006/42/EF om manuell løfting er produktet godkjent for materialhåndtering. Ved bruk av egnet utstyr gjelder godkjennelsen inntil 205 kg for flyttbare sokler og 340 kg for fastmonterte sokler. Gjennom å oppfylle kravene EN1496:2012 er produktet godkjent for redning når det brukes sammen med godkjent 3M redningsutstyr. Alle 3M™ DBI SALA® HC-sokler (høy kapasitet) er laget for å kunne brukes sammen med 3M™ DBI SALA® HC-Davit-master (høy kapasitet). Sammen utgjør de et godt sammensatt støttesystem for redning og arbeid i trange rom. Når det gjelder inngang/redning i trange rom, er det viktig at utstyret fungerer raskt og på riktig måte. 3M har et bredt utvalg rednings- og evakueringssystemer som har blitt brukt og testet gjennom flere tiår.

Typiske Egenskaper

Ressurser

Ta kontakt med oss, Vi er her for å hjelpe.

Trenger du hjelp til å finne det rette produktet til prosjektet ditt? Kontakt oss hvis du trenger råd om produkter, har tekniske spørsmål eller spørsmål om bruk, eller hvis du vil komme i kontakt med en teknisk 3M-spesialist

Send oss en melding

Takk for din henvendelse til 3M. Informasjonen du oppgir i denne sammenheng vil bli brukt til å svare på din henvendelse, via mail eller telefon, fra en 3M representant eller en av våre autoriserte samarbeidspartnere som vi eventuelt deler personlig informasjon med, iht retningslinjer i 3M Personvernerklæring.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Send meldingen

Takk for at du kontakter 3M.

Vi har mottatt meldingen din, og undersøker nå din forespørsel
Én av våre representanter vil ta kontakt med deg på telefon eller e-post

An error occurred.