1. Norge
 2. Alle 3M-produkter
 3. Personlig verneutstyr
 4. Verneklær og arbeidsklær
 5. Reflekterende stoff
 6. 3M™ Scotchlite™ reflekterende vevd stoff 8987, sitrongul – 50,8 mm x 100 m

3M™ Scotchlite™ reflekterende vevd stoff 8987, sitrongul – 50,8 mm x 100 m

3M ID 7000042465UPC 000511385408143M Artikkelnummer 8987
 • Reflekterende vevd stoff som gjør brukeren mer synlig i mørket og i dårlige lysforhold. Fluorescerende egenskaper gjør at materialet er godt synlig i dagslys, ved daggry og i skumringen
 • Kan brukes til flammesikkert vernetøy i henhold til EN 469
 • Oppfyller kravene til blandingsmaterialer i ISO 20471
 • Høy grad av designfrihet gjennom enkle former og individuell finish
 Mer...
Se alle detaljer
Spesifikasjoner
Farge på dagtid
Fluorescerende limegul
Festetype
Kan sys på
Klestype
Ikke-regulert arbeidstøy
Pakkekvantum
6 ruller per eske
Produktserier
8987
Reflekterende farge
Hvit
Sertifisert ytelse påkrevet
NFPA
Total bredde (Metrisk)
50,8 mm
Total lengde (Metrisk)
100 m
Varemerke
Scotchlite™
Varemerker
Scotchlite
Detaljer
 • Reflekterende vevd stoff som gjør brukeren mer synlig i mørket og i dårlige lysforhold. Fluorescerende egenskaper gjør at materialet er godt synlig i dagslys, ved daggry og i skumringen
 • Kan brukes til flammesikkert vernetøy i henhold til EN 469
 • Oppfyller kravene til blandingsmaterialer i ISO 20471
 • Høy grad av designfrihet gjennom enkle former og individuell finish

3M™ Scotchlite™ fluorescerende sitrongult reflekterende stoff 8987 NFPA til sikkerhetsklær, som brannbekledning og flammebestandig arbeidstøy, som krever høy grad av synlighet både i dagslys og mørke.

3M™ Scotchlite™ fluorescerende sitrongult reflekterende stoff 8987 NFPA er utviklet til sikkerhetsklær, som brannbekledning og flammebestandig arbeidstøy, som krever høy grad av synlighet både i dagslys og mørke. Den reflekterende delen av stoffet lyser hvitt når det belyses, selv om brukeren befinner seg i veikanten. Produktet kjennetegnes av høy grad av varmebestandighet og enestående slitestyrke. 3Ms reflekterende stoff består av synlige retroreflekterende glassperler festet til et flammebestandig stoff i 100 % bomull med et spesielt bindemiddellag. Det oppfyller kravene i ISO 20471 og gir forbedret synlighet i mørket takket være høye refleksjonsverdier. Verdiene overskrider minimums refleksjonsverdier for materialer med sammensatte egenskaper. Materialet overskrider ikke bare minimumskravene til refleksjonsverdier, men også kravene til flammebestandighet, og dette gjelder også om materialet utsettes for strålingsvarme og konvektiv varme. Samtidig sikrer den selvlysende fargen god synlighet i dagslys. Siden underlagsstoffet er laget i 100 % flammebestandig bomull, påvirker ikke det reflekterende materialet de flammebestandige egenskapene til plagget og det overstiger kravene for antennelighet i EN 469. Det er enkelt å vedlikeholde. Materialet kan brukes på sarte tekstiler. Når det gjelder mer hardføre tekstiler, kan brukeren selv velge vaskemetode. Andre fordeler: Materialet finnes i ulike bredder og det er mulig å skrive ut på, brodere på og prege materialet eller det kan brukes til rør- eller stansingsdeler. Det gjør det enkelt å lage og bruke skreddersydde design. Videre er materialets retroreflekterende egenskaper uavhengige av plaggets struktur, noe som sikrer god synlighet fra mange ulike innfallsvinkler. 3Ms patenterte glassperleteknologi gir samtidig folien et tekstillignende utseende og gjør stoffet lett og fleksibelt med høy grad av brukskomfort. 3M™ Scotchlite™-merket er kjent for høy kvalitet. 3M er en av verdens ledende leverandører av reflekterende materialer og har omfattende ekspertise og tilbyr et bredt spekter av sikkerhetsløsninger. Dette allsidige teknologiselskapet tilbyr en rekke anerkjente tjenester, deriblant kundestøtte til designutvikling og hjelp til å finne kvalifiserte partnere.

Kontakt 3M

Send oss en melding

Takk for din henvendelse til 3M. Informasjonen du oppgir i denne sammenheng vil bli brukt til å svare på din henvendelse, via mail eller telefon, fra en 3M representant eller en av våre autoriserte samarbeidspartnere som vi eventuelt deler personlig informasjon med, iht retningslinjer i 3M Personvernerklæring.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Send meldingen

Takk for at du kontakter 3M.

Vi har mottatt meldingen din, og undersøker nå din forespørsel
Én av våre representanter vil ta kontakt med deg på telefon eller e-post

An error occurred.