Advarsel

Advarsel

Ugyldig konfigurasjon funnet. Kontakt administratoren.

 
Metal slipematriell, slipematriell , sliping og kappeskiver

Cubitron™ II produkter til profesjonelle, som krever det beste

Spør ekspertene våre om hjelp

Om 3M™ Cubitron™ II Slipeprodukter

 • Med flere tiårs erfaring fra keramisk, slipe- og mikroreplikasjonsteknologi har 3M utviklet helt nye slipemidler med 3M™ Cubitron™ II produktene. Hemmeligheten ligger i den revolusjonerende presisjonsformede keramiske slipemineralteknologien som er utviklet av 3M. Etter som de trekantlignende kornene slites, brytes de kontinuerlig i stykker for å danne nye skarpe spisser og kanter som skjærer gjennom metallet, slites jevnt og gir ekstra lang levetid og konsistens ved alle slipetrykk. På den måten kan 3M™ Cubitron™ II bånd, rondeller og andre sammenbundne produkter, holde en lavere arbeidstemperatur og fortsette å fungere lenge etter at konvensjonelle slipemidler har blitt sløve, avskallet, glasert og kassert.


Søkelys på teknologi | Hvordan er 3M annerledes?

Vi lanserer 3M™ presisjonsformede slipemineraler

Vitenskapen om hastighet.

 • Det presisjonsformede slipemineralet som er brukt i 3M™ Cubitron™ II slipeteknologi kombinerer de avanserte materialegenskapene til vårt opprinnelige 3M keramisk slipemineral med presis mikrorepliserte strukturer opprinnelig utviklet i 3M™ Trizact™ slipeteknologi. Ettersom de trekantlignende kornene slites, brytes de kontinuerlig i stykker for å danne nye skarpe spisser og kanter.

  Konvensjonelle keramiske slipemineraler er ujevne og har en blokkformet fasong. I stedet for en ren, maskinell handling, har kornet en tendens til å «pløye» seg gjennom metallet, noe som fører til at varme bygger seg opp i arbeidsstykket og i slipemineralet, som igjen resulterer i et langsommere kutt, kortere levetid på båndene og uønskede effekter, som for eksempel polering.

  Vis alle 3M™ Cubitron™ II slipeprodukterSøkelys på produkter | Møt båndene

3M™ Cubitron™ II-bånd: En fleksibel innovasjon

 • Se de nye båndene i 3M™ Cubitron™ II-serien. Cubitron™ II-båndene er lagd med presisjonsformede, selvskjerpende trekanter av keramisk aluminiumoksid som brytes i stykker ved slitasje, slik at de hele tiden danner nye, superskarpe spisser og kanter som kutter rent som kniver. Vår utvidede serie gir deg flere valg når det gjelder grovhetsgrad, størrelse og oppbygning med samme verdensledende ytelse du venter deg fra 3M, for en rekke ulike materialer:


  • Materialer av rustfritt stål og koboltkrom
  • Materialer av karbonstål og støpejern
  • Myke materialer av aluminium
  • Materialer av titan og høynikkellegeringer
  • Materialer for senterless sliping, sylindrinsk sliping og mellomsliping

  Les mer


Ta kontakt med oss

Vi er interessert i å hjelpe deg med å finne ut hvilke typer tradisjonelle slipeprodukter som fungerer best for det du skal bruke det til. En ekspert på slipeprodukter fra 3M vil kontakte deg for å sørge for at du får produktet du trenger til å få jobben gjort riktig.


3M™ Cubitron™ II-ressurser