1. Norge
 2. easy250
Norge

Nyhet ”Easy250” gel-støpemasse i 250 ml. patron Beskytt din El-installasjon mot vann og fukt

 • Easy250 er en gel-støpemasse i 3M’s Scotchcast™ 8882 serie. Den er særdeles velegnet til elektriske utendørsinstallasjoner eller Innendørsinstallasjoner, hvor det er risiko for vanninntrengning fra kraftig regn, oversvømmelser, høytrykksspyling, vaskehaller, basseng osv.

 • Installasjonen blir IP68 tett. Gel-støpemassen er myk, så det er mulig å stikke inn målepinner for elektrisk måling av installasjonen og samtidig beholde tetthet. Det er også mulig å fjerne gel-støpemassen ved feilinstallasjoner for så å etterfylle med gel-støpemasse.

 • Gel-Støpemasse er fri for isocyanter, halogener og silikon. Det er en polyurethan bestående av to komponenter, som automatisk mikses i dispenserrøret ved bruk. Etter bruk og herding (ca. 60 min) kan støpemassen kastes sammen vanlig brennbart avfall.
 •  

   

 • Scotchcast™  gel-støpemassen finnes også i poser med forskjellig mengder fra 266 ml. til 1648 ml. 2 komponenter er i hver pose adskilt med en midtvegg. Denne veggen åpnes for hånd så man får blandet begge komponenter godt. Det klippes så hull i posen, og gel-støbemassen helles ned i boksen. Disse produkter kan kjøpes hos din el-grossist eller andre 3m forhandlere.

  Foruten elektriske lavspenningsinstallasjoner opp til 600 v kan støpemassen også brukes innenfor elektronikk-industrien til fuktsikring av printkort eller lignende.

  For mere information se denne flyer på Norsk, se en kort video i Bruk af Easy250 eller databladet på engelsk. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte 3M Norge A/S.