• Et helt nytt utseende på dørene hos Sheraton Amsterdam Airport Hotel & Conference Centre

  august 09, 2015
  Samenwerking Festool en 3M van start
   
  • Samenwerking Festool en 3M van start

   før                    etter

   Med umiddelbar nærhet til flyplassen er Sheraton Amsterdam Airport Hotel en bekvem plattform som brukes av mange internasjonale reisende. Det er perfekt for ferierende/pendlere som vil ha stil og kvalitet, og samtidig ha det funksjonelt. Gjennom årenes løp har hotelldørene blitt skadet av slitasjen som følger av høy trafikk, noe som har ført til misfargede hotelldører som ser gamle ut. Derfor bestemte hotellets ledelse seg for å renovere dørene, med minimal forstyrrelse av den daglige aktiviteten på grunn av støy og rot.

   Etter et pilotprosjekt og grundige analyser og sammenligning av ulike løsninger, valgte Sheraton Amsterdam Airport Hotel 3M™ DI-NOC™ Interiørfinisher for å gi dørene en full fornyelse.

   Patrick Zeeuw, leder for tekniske tjenester på Starwood Hotels, Nederland, sier:
   «Kvaliteten på DI-NOC er utmerket og finnes i flere ulike utseender» Denne arkitektoniske løsningen gir fulle hoteller en praktisk fordel: «Det er lett å bytte ut hvis det oppstår mindre skader», sier Zeeuw. «Ingen annen leverandør kunne tilby en tilsvarende garanti, og det ga oss stor tillit til produktet. Vi garanterer for eksempel fargeektheten i flere år».

  • Samenwerking Festool en 3M van start

   Premiumfolie

   Over 400 dører ble reparert og renovert med 3M DI-NOC-folie i løpet av programmet. Prosjektlederen Rob Deventer hos System-Line beskriver prosessen fra renovering til dekorering. «Vi arbeidet trinnvis, for å skjerme gjestene. Sheraton Amsterdam Airport Hotel sørget hver mandag for at enkelte deler av en etasje var tilgjengelig, slik at vi kunne arbeide». Rob fortsetter: «Hela prosessen gikk smidig. DI-NOC er ikke bare en bra folie, den er også svært enkel å påføre».

   I løpet av rundt 10 arbeidsdager var alle dørene renovert, uten større innvirking på hotelldriften og gjestene. «Det hadde vært umulig å oppnå et slikt resultat hvis vi hadde malt dørene», sier Deventer. «Maling tar mye lengre tid og innebærer mer bry for dem som bruker bygningen». Zeeuw husker «Hele teamet samarbeidet bra med oss, under planleggingen reagerte de for eksempel svært raskt da det trengtes».

   Sheraton Amsterdam Airport Hotel valgte en varm treeffekt blant de 500 tilgjengelige DI-NOC-mønstrene. Zeeuw: «Vakker eller ’ikke vakker’ er naturligvis en smakssak, men vi har fått mange positive reaksjoner. Dørene ser mye bedre ut nå og har en helt annen design. Resultatet er feilfritt, har perfekt passform, overflaten er perfekt og hele installasjonsprosessen gikk smidig. Kort sagt er jeg veldig fornøyd».

  •  

   3M™ Architectural Markets bringer selskapets sterke innovasjonstradisjon inn i designverdenen for å hjelpe arkitekter, designere og utviklere av eiendommer å skape fantastiske rom. 3M Architectural Markets tilfører 3Ms over 40 unike tekniske plattformer sofistikert design, og gir bransjen nye inspirerende muligheter.