Om arkitektonisk design

I 3M er budskapet "innover, inspirer og informer". Vi skaper vakre men likevel praktiske produkter som kan løse og overgå de utfordringene du støter på innen design og renovering, både inne og ute. Nesten alle overflater og områder som er bygd av glass, kan forvandles raskt og enkelt for å få frem det utseende du ønsker, fra marmor til tre og lær, eller sandblåst glass. Bak alt dette står 3M, som støtter deg med all den informasjon og teknikk du behøver for å oppnå visjonen du ønsker.

3M™ DI-NOC™ Interiørfolie etterligner estetikken i naturmaterialer og andre materialer, til en brøkdel av prisen. Monteringen av 3M-folier for å skape den opplevelsen du ønsker, går mye raskere enn en normal renovering. 3M™ Fasara™ Glassfinish og Krystallglassfinish gir samme utseende, skjerming og gjennomskinn som etset eller sandblåst glass eller glass med annen tekstur, til en pris som gjør det til et fristende alternativ til etset og sandblåst glass.

3M Interiørfoler gir deg designfriheten du trenger for å gi varemerket ditt liv på en rask og kostnadseffektivt måte.

 • Fleksible, kreative, teknisk avanserte overflateløsninger for arkitektur og interiørdesign.

  Finn ut mer

 • Gi liv til rommene med vindus- og glassdekorasjoner.

  Finn ut mer

 • Du tror det når du ser det. Ta en titt på noen eksempler som viser hvordan arkitektoniske produkter fra 3M kan anvendes. Se hvordan du kan gi varemerket liv gjennom enkel og kostnadseffektiv renovering av de eksisterende omgivelsene.

  Helsevesen
  Hotell og restaurant
  Handel
  Offentlige steder
  Kontorer

 • Ta kontakt hvis du vil ta steget mot et nytt friskt utseende.

  Kontakt oss
  Finn en montør


 • Enkel å rengjøre og desinfisere overflate 3M DI-NOC

  Overflater som er enkle å rengjøre og desinfisere

  Og holde overflater rene og desinfisert er mer viktig enn noen gang. 3M™ DI-NOC™ Architectural produkter kan på en enkel måte rengjøres og desinfiseres uten å ødelegge undelaget. Akkurat som rustfritt stål og andre harde ikke porøse underlag, vil 3M DI-NOC Architectural produkter være kompatibel med tradisjonelle renholdsmidler.

  Det idielle bruksområde er dører, vegger, skap og resepsjonsdisker.


Nyheter

Filter
Sortere
Tags
Tags
Last mer

Om overflate- og glassfinisher

Basert på 3Ms tradisjon for innovasjon og teknisk kunnskap kan 3M tilby fleksible, kreative og teknisk avanserte overflate- og glassfinishløsninger for arkitektur og interiørdesign. Interiør folier hjelper eiendomsutviklere og designer å skape en helhetlig stemning eller atmosfære, som gir omgivelsene sin spesielle karakter. 3Ms teknikk er utformet for å skape god design, gi menneskene økt komfort og respektere et bærekraftig miljø.