Spar energi

 • Kort inntjeningstid – bare tre år

  Reflekter solvarmen med 3M™ vindusfilm og reduser kostnaden for en behagelig temperatur. Anslagsvis 33 % av kostnadene til luftkondisjonering skyldes varme fra vinduer.

  Derfor er kostnadseffektiv, energisparende teknologi som 3M™ vindusfilm viktig for lønnsomheten – den verner mot solvarmen slik at lokalene får et jevnere, mer behagelig klima.


Synlige besparelser.

 • En video med bygninger fra hele verden som sparer energi med 3M™ vindusfilm.

  Rask inntjening med store besparelser.

  Energidepartementet i USA mener at vindusfilm er en av de beste teknologiene for å spare energi med en av de korteste inntjeningstidene – ca. tre år. Ved å oppgradere vinduene med 3M™ vindusfilm kan du oppnå store besparelser. Du kan spare €10 til €20 per kvadratmeter vindusfilm, eller opptil 190 kWh per kvadratmeter glass. Huseiere over hele verden drar allerede fordel av disse besparelsene – er det ikke på tide at du gjør det også?

  • Reduser varmeøkningen om sommeren med opptil 79 %
  • Spar opptil 190 kWh per kvadratmeter glass
  • Kort inntjeningstid – bare tre år
  • 3M™ vindusfilm gir dokumentert energisparing i alle klimasoner

Spar energi.

 • En video med fasader av høyhus med 3M™ vindusfilm

  Reduser energiforbruket og CO2-utslippet.

  3M™ vindusfilm er bedre for miljøet. Ved å reflektere solvarmen sparer du energi. Ved å holde gardinene åpne trenger du mindre elektrisk lys og sparer energikostnader. Ved å oppgradere de eksisterende vinduene bruker du mindre ressurser.

  • Behold de eksisterende vinduene
  • Reduser lysforurensningen
  • Slipp inn naturlig lys og reflekter varmen
  • Senk energiforbruket
  • 3M™ vindusfilm kan bidra til reduserte utslipp allerede seks måneder fra montering

Anbefalte produkter


Syklus for oppgradert energieffektivitet.

 • Diagram shows the energy efficiency upgrade cycle

  Optimer bygningen ved å forbedre fasaden.

  Det er mange teknologier for energisparing som kan spare deg for penger. Det er viktig å velge riktige produkter og oppgradere i etapper, slik at du kan maksimere fortjenesten. Ofte tenker man ikke på å oppgradere utvendig (f.eks. med vindusfilm), og satser i stedet på å optimere VVS-systemet.

  Hvis du får en mer effektiv fasade før du gjør VVS-forbedringer, kan du kanskje redusere VVS-utstyret i fremtiden for å få maksimalt utbytte av investeringen.


Det er i alles interesse at vi sparer energi.

Hvis du monterer 3M™ vindusfilm, får du fordelen ved energisparing og mye mer.


Slik kjøper du 3M™ vindusfilm.


Når du kontakter en autorisert 3M™-forhandler, kommer de til å danne seg et bilde av behovene dine, avtale et rådgivende besøk, anbefale ett eller flere produkter, ta mål og diskutere installasjonslogistikk.

Forhandlerne våre er autorisert av 3M for å gi fremragende service og installasjon, slik at du blir fornøyd. Når du kjøper vindusfilm fra en autorisert 3M™-forhandler, kommer garantien for både filmen og arbeidet direkte fra 3M, så du kan kjøpe trygt.

Finn løsningen du ser etter ved å kontakte en forhandler i dag.

Spørsmål? Vi er her for å hjelpe deg.

Vår autoriserte 3M™-forhandlere svarer gjerne på spørsmål du måtte ha om vindusfilm, installasjonen eller eventuelle særlige ønsker.


 • 50 years of expertise gold emblem

  3M™ vindusfilm. Så spesiell at du ikke legger merke til den ...

  Og det er poenget. 3M™ vindusfilm gir nesten usynlig beskyttelse mot solens skarpe stråler. Den reflekterer opptil 97 % av varmeproduserende IR-stråler og opptil 99 % av skadelige UV-stråler. Du slipper varme lokaler, sparer energi og beskytter verdifulle mennesker og utstyr.

  50 års ekspertise.


Er du interessert i å bli forhandler?

Følg koblingen til et kort skjema på nett, og en salgsrepresentant kontakter deg så snart som mulig.