Øk sikkerheten

 • Tested against simulated wind speeds up to 170 miles per hour.

  Det er mye du ikke kan kontrollere – været, ulykker og jordskjelv, for å nevne noe. Men du kan være forberedt på det uventede med 3M™ Sikkerhetsfilm og 3M™ Støtbeskyttelse.

  Reduser risikoen for glassbiter. Beskytt deg mot tap av eiendom. Sørg for færre avbrudd i arbeidet. Beskytt de ansatte, firmaet og lønnsomheten ved å forsterke glasset mot naturkatastrofer.


Hev standarden.

 • Retaining broken glass is critical to enhance safety.

  Det er viktig å holde knust glass på plass for å høyne sikkerheten.

  Med 3M™ Sikkerhetsfilm kan du oppgradere glasset til en brøkdel av prisen på utskifting av vinduene. Byggeforskrifter kan kreve at glass på utsatte steder, som våtrom, dører, gulv, ramper og trapper, oppfyller visse sikkerhetskrav.

  Med 3M™ Sikkerhetsfilm kan du raskt og enkelt oppfylle sikkerhetskravene til en brøkdel av prisen på utskifting av vinduene.

  • Glasset kan oppgraderes til høyere standard til en mye lavere pris enn nytt glass.
  • Sikkerhetskrav til slagfasthet kan oppfylles raskt og enkelt.

Beskytt deg mot spontanbrekkasje av glass.

 • Protect yourself against spontaneous glass breakage.

  Forsterk glasset for å redusere risikoen for skader.

  Herdet glass er sterkere enn vanlig glass, men enkelte faktorer som urenheter kan gjøre at det plutselig eksploderer. Hvis det skjer, kan det oppstå farlige åpninger, og glassbiter kan falle ned på fotgjengere.

  • Bidra til å redusere sikkerhetsrisikoer
  • Fortsett arbeidet samtidig som glasset skiftes ut

Beskytt deg mot stormer.

 • Keep your calm before, during and after the storm.

  Behold roen før, under og etter stormen.

  Bygningen og særlig vinduene er sårbare for elementene hele året. Når vinduer knuses av sterk vind, storm eller ulykker, kan kostnaden ved å skifte dem bli liten sammenlignet med kostnadene ved tapt fortjeneste, personskader og materielle skader. Beskytt deg selv og firmaet mot risikoen for glassbiter som kan føre til personskader og materielle skader med 3M™ Sikkerhetsfilm og 3M™ Støtbeskyttelse.

  • Beskyttelse mot virkningen av ekstremvær
  • Reduser risikoen fra eksplosjoner og støt
  • Mindre tap i den daglige driften

Anbefalte produkter


Beskytt investeringen med 3M™ Sikkerhetsfilm.

Beskytt personer og utstyr i bygningen mot flygende gjenstander, vind og regn ved en naturkatastrofe.


Slik kjøper du 3M™ vindusfilm.


Når du kontakter en autorisert 3M™-forhandler, kommer de til å danne seg et bilde av behovene dine, avtale et rådgivende besøk, anbefale ett eller flere produkter, ta mål og diskutere installasjonslogistikk.

Forhandlerne våre er autorisert av 3M for å gi fremragende service og installasjon, slik at du blir fornøyd. Når du kjøper vindusfilm fra en autorisert 3M™-forhandler, kommer garantien for både filmen og arbeidet direkte fra 3M, så du kan kjøpe trygt.

Finn løsningen du ser etter ved å kontakte en forhandler i dag.

Spørsmål? Vi er her for å hjelpe deg.

Vår autoriserte 3M™-forhandlere svarer gjerne på spørsmål du måtte ha om vindusfilm, installasjonen eller eventuelle særlige ønsker. • 50 years of expertise gold emblem

  3M™ vindusfilm. Så spesiell at du ikke legger merke til den ...

  Og det er poenget. 3M™ vindusfilm gir nesten usynlig beskyttelse mot solens skarpe stråler. Den reflekterer opptil 97 % av varmeproduserende IR-stråler og opptil 99 % av skadelige UV-stråler. Du slipper varme lokaler, sparer energi og beskytter verdifulle mennesker og utstyr.

  50 års ekspertise.


Er du interessert i å bli forhandler?

Følg koblingen til et kort skjema på nett, og en salgsrepresentant kontakter deg så snart som mulig.