Forbedre komforten

 • Reject up to 79% of the sun's heat

  Er lokalene varme om sommeren og kalde om vinteren? Ikke noe ødelegger forholdet til leietakerne som mangel på komfort. Du kan tilby leietakerne bedre komfort med 3M™ solkontrollfilm som verner mot solvarmen slik at lokalene får et jevnere, mer behagelig klima. Det er veldig mye billigere å legge på 3M™ solkontrollfilm enn å skifte alle rutene. Funksjonen og utseendet blir praktisk talt like bra som nye ruter.

  Ved å legge på en lavenergi-vindusfilm eller vindusfilm med lav emisjonsfaktor kan man forbedre isolasjonsverdien til et vanlig ettlagsvindu til nesten samme verdi som et tolagsvindu, og verdien til et tolagsvindu til nesten samme verdi som et trelagsvindu.


Reduser eller eliminer sterk varme.

 • Improve tenant comfort, improve tenant retention.

  Gi leietakerne bedre komfort slik at de blir.

  Det kan være nesten uutholdelig å jobbe i for varme lokaler. 3M™ solkontrollfilm slipper inn synlig lys og reflekterer solvarmen.


Reduserer gjenskinn.

 • The difference between natural light and blinding light.

  Forskjellen mellom naturlig lys og blendende lys.

  Slipp inn dagslyset og blokker samtidig irriterende blending ved å installere 3M™ solkontrollfilm.

  Leietakerne trenger ikke unngå visse steder i bygningen eller slite med å lese på skjermene til visse tider. De kan fortsette arbeidet uten å anstrenge øynene så mye.


Anbefalte produkter


Slik kjøper du 3M™ vindusfilm.


Når du kontakter en autorisert 3M™-forhandler, kommer de til å danne seg et bilde av behovene dine, avtale et rådgivende besøk, anbefale ett eller flere produkter, ta mål og diskutere installasjonslogistikk.

Forhandlerne våre er autorisert av 3M for å gi fremragende service og installasjon, slik at du blir fornøyd. Når du kjøper vindusfilm fra en autorisert 3M™-forhandler, kommer garantien for både filmen og arbeidet direkte fra 3M, så du kan kjøpe trygt.

Finn løsningen du ser etter ved å kontakte en forhandler i dag.

Spørsmål? Vi er her for å hjelpe deg.

Vår autoriserte 3M™-forhandlere svarer gjerne på spørsmål du måtte ha om vindusfilm, installasjonen eller eventuelle særlige ønsker.


Alle drar nytte av høyere komfort.

Huseiere, leietakere, kunder, arkitekter, energikonsulenter og glassprodusenter har fordel av komforten som 3M™ solkontrollfilm gir. • 50 years of expertise gold emblem

  3M™ vindusfilm. Så spesiell at du ikke legger merke til den ...

  Og det er poenget. 3M™ vindusfilm gir nesten usynlig beskyttelse mot solens skarpe stråler. Den reflekterer opptil 97 % av varmeproduserende IR-stråler og opptil 99 % av skadelige UV-stråler. Du slipper varme lokaler, sparer energi og beskytter verdifulle mennesker og utstyr.

  50 års ekspertise.


Er du interessert i å bli forhandler?

Følg koblingen til et kort skjema på nett, og en salgsrepresentant kontakter deg så snart som mulig.