3M™ vindusfilm


3M oppfant vindusfilm for mer enn 50 år siden, og de siste fem tiårene har vi videreutviklet og forbedret dem. Vi er verdensledende innen lim- og filmteknologi, og forbedrer produkter som du bruker hver dag – bærbare PC-er, mobiltelefoner og mye annet. Gi vinduene bedre egenskaper med 3M vindusfilm.

 • Kommersiell vindusfilm

  Når leietakerne klager over at det blir for varmt eller du ser at energikostnadene går i taket, trenger du 3M™ vindusfilm. Våre filmer beskytter mot ulykker, naturkatastrofer, innbrudd, bombeeksplosjoner og flygende glassbiter. De kan også gi vinduene høyere isolasjonsverdi i henhold til byggenormer.

  Bla gjennom kommersielle vindusfilmer

 • Vindusfilm til boliger

  Gjør det behagelig i alle rom hjemme med 3M™ vindusfilm. Enten problemet gjelder varme og gjenskinn, møbler som falmer, sikkerhet eller privatliv, har vi en vindusfilm som gjør det triveligere hjemme.

  Bla gjennom vindusfilmer for bolig


 • Slik kjøper du 3M™ vindusfilm.


  Når du kontakter en autorisert 3M™-forhandler, kommer de til å danne seg et bilde av behovene dine, avtale et rådgivende besøk, anbefale ett eller flere produkter, ta mål og diskutere installasjonslogistikk.

  Forhandlerne våre er autorisert av 3M for å gi fremragende service og installasjon, slik at du blir fornøyd. Når du kjøper vindusfilm fra en autorisert 3M™-forhandler, kommer garantien for både filmen og arbeidet direkte fra 3M, så du kan kjøpe trygt.

  Finn løsningen du ser etter ved å kontakte en forhandler i dag.

  Spørsmål? Vi er her for å hjelpe deg.

  Vår autoriserte 3M™-forhandlere svarer gjerne på spørsmål du måtte ha om vindusfilm, installasjonen eller eventuelle særlige ønsker.


  Rom med utsikt – video med demonstrasjon av 3M vindusfilm

  Rom med utsikt

  Det beste av alt er at det støttes av 3M.


  Når du velger 3M™ vindusfilm, velger du trygghet. Vi har millioner av kvadratmeter med 3M™ vindusfilm over hele verden, og vi står for våre produkter. Vi tilbyr en av de mest omfattende garantiene i bransjen.

  3M fikk det første patentet på vindusfilm for solkontroll i 1966, og våre nyskapende produkter har gitt beskyttelse mot solens skadelige stråler i over 50 år. La innovasjonen fra 3M gjøre jobben for deg. Velg 3M til vinduene for å slippe bekymringer.


  • 3M™ Thinsulate™ vindusfilm hjelper deg å eliminere varme/kalde steder

   3M™ Thinsulate™ Window Films

   3M™ Thinsulate™ Climate Control-vindusfilm er med på å holde varmen inne om vinteren og den nedkjølte luften inne om sommeren. Hver sesong holdes været ute der det hører hjemme.

   Klimakontrollserien blokkerer opptil 99 % av UV-stråler, noe som er med på å beskytte kunstverk, møbler, tregulv, tepper og vindustilbehør som persienner og gardiner.

   Den er med på å redusere kalde/varme områder og gir bedre komfort i hele rommet.


  • Gullmerke for 50 års ekspertise

   3M™ vindusfilm. Så spesiell at du ikke legger merke til den ...

   Og det er poenget. 3M™ vindusfilm gir beskyttelse mot solens skarpe stråler. Den reflekterer opptil 97 % av varmeproduserende IR-stråler og opptil 99 % av skadelige UV-stråler. Du slipper varme lokaler, sparer energi og beskytter verdifulle mennesker og utstyr.

   Mer enn 50 års erfaring.


  Er du interessert i å bli forhandler?

  Følg koblingen til et kort skjema på nett, og en salgsrepresentant kontakter deg så snart som mulig.

  webLoaded = "false" Loadclientside=No
  Kvinne som står ved siden av en bil.

  Komforten er rett rundt hjørnet.

  Interessert i 3M vindusfilm til bilen?.
  Se nettstedet for 3M Foliering og beskyttelse av biler ...

  FINN UT MER
  ANDRE 3M-WEBSITES
  bCom
  Følg oss
  Bytt lokalisering
  Norge - norsk