3M™ vindusfilm


3M oppfant vindusfilm for mer enn 50 år siden, og de siste fem tiårene har vi videreutviklet og forbedret dem. Vi er verdensledende innen lim- og filmteknologi, og forbedrer produkter som du bruker hver dag – bærbare PC-er, mobiltelefoner og mye annet. Gi vinduene bedre egenskaper med 3M vindusfilm.

 • Når leietakerne klager over at det blir for varmt eller du ser at energikostnadene går i taket, trenger du 3M™ vindusfilm. Våre filmer beskytter mot ulykker, naturkatastrofer, innbrudd, bombeeksplosjoner og flygende glassbiter. De kan også gi vinduene høyere isolasjonsverdi i henhold til byggenormer.

  Bla gjennom kommersielle vindusfilmer

 • Gjør det behagelig i alle rom hjemme med 3M™ vindusfilm. Enten problemet gjelder varme og gjenskinn, møbler som falmer, sikkerhet eller privatliv, har vi en vindusfilm som gjør det triveligere hjemme.

  Bla gjennom vindusfilmer for bolig


Slik kjøper du 3M™ vindusfilm.


Når du kontakter en autorisert 3M™-forhandler, kommer de til å danne seg et bilde av behovene dine, avtale et rådgivende besøk, anbefale ett eller flere produkter, ta mål og diskutere installasjonslogistikk.

Forhandlerne våre er autorisert av 3M for å gi fremragende service og installasjon, slik at du blir fornøyd. Når du kjøper vindusfilm fra en autorisert 3M™-forhandler, kommer garantien for både filmen og arbeidet direkte fra 3M, så du kan kjøpe trygt.

Finn løsningen du ser etter ved å kontakte en forhandler i dag.

Spørsmål? Vi er her for å hjelpe deg.

Vår autoriserte 3M™-forhandlere svarer gjerne på spørsmål du måtte ha om vindusfilm, installasjonen eller eventuelle særlige ønsker.


Kommersiell vindusfilm

Rom med utsikt

Det beste av alt er at det støttes av 3M.


Når du velger 3M™ vindusfilm, velger du trygghet. Vi har millioner av kvadratmeter med 3M™ vindusfilm over hele verden, og vi står for våre produkter. Vi tilbyr en av de mest omfattende garantiene i bransjen.

3M fikk det første patentet på vindusfilm for solkontroll i 1966, og våre nyskapende produkter har gitt beskyttelse mot solens skadelige stråler i over 50 år. La innovasjonen fra 3M gjøre jobben for deg. Velg 3M til vinduene for å slippe bekymringer.


 • Gullmerke for 50 års ekspertise

  3M™ vindusfilm. Så spesiell at du ikke legger merke til den ...

  Og det er poenget. 3M™ vindusfilm gir beskyttelse mot solens skarpe stråler. Den reflekterer opptil 97 % av varmeproduserende IR-stråler og opptil 99 % av skadelige UV-stråler. Du slipper varme lokaler, sparer energi og beskytter verdifulle mennesker og utstyr.

  Mer enn 50 års erfaring.


Er du interessert i å bli forhandler?

Følg koblingen til et kort skjema på nett, og en salgsrepresentant kontakter deg så snart som mulig.

Kvinne som står ved siden av en bil.

Komforten er rett rundt hjørnet.

Interessert i 3M vindusfilm til bilen?.
Se nettstedet for 3M Foliering og beskyttelse av biler ...

FINN UT MER