Grunnarbeidssystem med trykkluft

Spottreparasjonssett

Profit på kort tid.

Mye kan skje på 90 minutter. For eksempel en full reparasjon av en liten skade. Med flekkreparasjonssettet kan skader med størrelse på 3,5 cm utbedres raskt og enkelt med ett sett og én maskin. Det er ikke bare kundene som setter pris på at jobben går så raskt. De ekstra oppdragene flekkreparasjonssettet genererer, bidrar naturligvis også til effektiviteten og fortjenesten.

Reparasjon og lakkering av små skader er en del av det daglige arbeidet. Desto viktigere er det å ha et optimert system for gjennomføringen av disse reparasjonene. Med materialer for plastreparasjon, 3M™ Cubitron™ II slipemateriell og lakkfinishprodukter tilbyr 3M Auto for første gang et komplett sortiment av tilpassede komponenter for en unik prosess. Alle disse kan brukes på én og samme Festool-maskin. Dette innebærer et nytt nivå når det gjelder effektivitet, og en milepæl for forenkling av arbeidet uten at det går utover kvaliteten.

 • Brosjyre

  Finn ut mer om klassens beste slipemateriell fra 3M kombinert med Festool Automotive Systems' eksklusive elektroverktøy.

  Last ned brosjyre >

 • Produktkatalog

  Se nærmere på hele utvalget av produkter fra 3M og Festool Automotive Systems som sammen utgjør det komplette auto-slipesystemet.

  Produktkatalog >

 • SMART-reparasjon – trinnvis beskrivelse

  Prosesskunnskap er nøkkelen til å kunne strømlinjeforme og standardisere oppgaver. Følg den trinnvise prosessen for enkelt å få optimalt resultat.

  SMART-reparasjon – trinnvis beskrivelse >


3M™ verneutstyr

Handle alle produktene

 • Et komplett auto-slipesystem

  Et komplett auto-slipesystem

  3M og Festool Automotive Systems har inngått et globalt strategisk samarbeid som kommer reparatører av kollisjonsskader til gode. 3Ms førsteklasses innovasjoner innen slipemateriell, inkludert 3M™ Cubitron™ II slipemateriell, er nå tilgjengelig i kombinasjon med anerkjente Festool Automotive Systems verktøy til forbehandling av overflater, inkludert pneumatiske og elektriske pussemaskiner, poleringsmaskiner og bakplater, støvsugere og arbeidsstasjoner til forbehandling av overflater, støvavsug og service.

  FINN UT MER OM FESTOOL

  BESØK 3MCOLLISION.COM