Electric Paint Prep System

Sikkerhetssett

En sikker veg til suksess.


Tørt og eksplosivt støv hører ikke hjemme i omgivelsesluften, men i den flammehemmende plastbeholderen i sikkerhetssettet. Den har en spesialsuger som sørger for effektiv minimering av brann- og eksplosjonsfare, og som dermed beskytter verkstedet ditt aktivt. Selv med komplett utstyr er sikkerhetssettet et paradeeksempel på organisering av arbeidsplassen og lover at arbeidet går opptil 30 % raskere.

Ansvarsbevisste verksteder tar medarbeidernes sikkerhet på alvor. 3M har produkter som passer perfekt til sikkerhetssettene. Sortimentet omfatter vernebriller, hørselvern og støvmaske, i tillegg til underlagsspesifikke slipematerialer som hindrer kontaktkorrosjon med blæredannelse.

 

 • Grunnarbeidssett, elektrisk

  ETC EC 150 er et helsebevisst system, takket være støvbegrensning, vibrasjonskontroll og tallerkenbrems – og er i en klasse for seg når det gjelder håndtering.

  Elektrisk grunnarbeidssett>

 • Produktkatalog

  Se nærmere på hele utvalget av produkter fra 3M og Festool Automotive Systems som sammen utgjør det komplette auto-slipesystemet.

  Produktkatalog>

 • Grunnarbeidssett, trykkluft

  Med vårt trykkluftdrevne grunnarbeidssystem får du høy effektivitet kombinert med lave kostnader til trykkluft.

  Grunnarbeidssett, trykkluft>

 • Maksimal effektivitet ved grunning

  Prosesskunnskap er nøkkelen til å kunne strømlinjeforme og standardisere oppgaver. Følg den trinnvise prosessen for å få optimale resultater med 3M™ Accuspray™-systemet.

  Maksimal effektivitet ved grunning>


3M™ verneutstyr

Handle alle produktene

 • Et komplett auto-slipesystem

  3M og Festool Automotive Systems har inngått et globalt strategisk samarbeid som kommer reparatører av kollisjonsskader til gode. 3Ms førsteklasses innovasjoner innen slipemateriell, inkludert 3M™ Cubitron™ II slipemateriell, er nå tilgjengelig i kombinasjon med anerkjente Festool Automotive Systems verktøy til forbehandling av overflater, inkludert pneumatiske og elektriske pussemaskiner, poleringsmaskiner og bakplater, støvsugere og arbeidsstasjoner til forbehandling av overflater, støvavsug og service.

  FINN UT MER OM FESTOOL