Grunnarbeidssystem med trykkluft

Grunnarbeidssett, trykkluft

Bruke mindre maling og pensler

Lave kostnader til trykkluftforbruk og effektiv håndtering kjennetegner trykkluft-grunnarbeidssettet. Med IAS-slangen er det enkelt å bytte maskin. LEX-motorteknologien sørger for svært lang levetid og gjør dermed settet til et attraktivt investeringsobjekt. De beste forutsetningen for perfekte resultater, raskt, hver gang.

3M™ Cubitron™ II Hookit™ slipeark for problemfri sparkelsliping. Perfeksjonert for raskt, materialbesparende arbeid og svært jevne overflater. Slipearkene kan deles ved at man brekker langs perforeringen, slik at de også kan brukes på en liten håndslipekloss. Den innovative Multihole-utførelsen gjør det lettere å transportere bort slipestøvet. Ren sliping i rene omgivelser i verkstedet.

 

 • Grunnarbeidssett, elektrisk

  ETC EC 150 er et helsebevisst system, takket være støvbegrensning, vibrasjonskontroll og tallerkenbrems – og er i en klasse for seg når det gjelder håndtering.

  Elektrisk grunnarbeidssett>

 • Produktkatalog

  Se nærmere på hele utvalget av produkter fra 3M og Festool Automotive Systems som sammen utgjør det komplette auto-slipesystemet.

  Last ned katalogen  >

 • Sikkerhetssett

  Sikkerhetssettet er utformet for arbeid i områder som er følsomme for tørt støv. Den flammehemmende plastbeholderen minimerer risikoen for brann og eksplosjon.

  Sikkerhetssett >

 • Maksimal effektivitet ved grunning

  Prosesskunnskap er nøkkelen til å kunne strømlinjeforme og standardisere oppgaver. Følg den trinnvise prosessen for å få optimale resultater med 3M™ Accuspray™-systemet.

  Maksimal effektivitet ved grunning>

3M™ slipemateriell og tilbehør

Handle alle produktene

3M™ verneutstyr

Handle alle produktene

 • Powered by Festool Automotive Systems logo

  Et komplett auto-slipesystem

  3M og Festool Automotive Systems har inngått et globalt strategisk samarbeid som kommer reparatører av kollisjonsskader til gode. 3Ms førsteklasses innovasjoner innen slipemateriell, inkludert 3M™ Cubitron™ II slipemateriell, er nå tilgjengelig i kombinasjon med anerkjente Festool Automotive Systems verktøy til forbehandling av overflater, inkludert pneumatiske og elektriske pussemaskiner, poleringsmaskiner og bakplater, støvsugere og arbeidsstasjoner til forbehandling av overflater, støvavsug og service.

  FINN UT MER OM FESTOOL