Elektrisk grunnarbeidssystem

Grunnarbeidssett, elektrisk

Jobbe med tanke på helsen.

 


Med støvbegrensning, vibrasjonskontroll og tallerkenbrems demonstrerer grunnarbeidssettet ETC EC 150 en utpreget helsebevissthet. Men også når det gjelder betjeningen er det i en klasse for seg. Selv arbeid med én hånd går dermed lett som en lek. Den sparsomme elektromotoren EC-TEC har lang levetid og gjør dette grunnarbeidssettet til en drivkraft i bedriften.

3M™ Accuspray™-systemet. Håndverktøyet mot lakktåke, gjennomsliping og ineffektivitet. Det gjennomsiktige og avtakbare luftdekselet er svært enkelt å rengjøre, noe som gjør det lettere enn noensinne å veksle mellom ulike baselakkfarger. Med denne innovasjonen er glatte overflater og optimale sjikttykkelser ikke lenger noen tilfeldighet. Det er standard. Denne sprøyten sparer tid og arbeid ved påføring av fyller, og den ligger lett i hånden. Den er enkel å rengjøre, slik at det går raskt å bytte fyllerfarge.

 

 • Grunnarbeidssett, trykkluft

  Med vårt trykkluftdrevne grunnarbeidssystem får du høy effektivitet kombinert med lave kostnader til trykkluft.

  Grunnarbeidssett, trykkluft>

 • Produktkatalog

  Se nærmere på hele utvalget av produkter fra 3M og Festool Automotive Systems som sammen utgjør det komplette auto-slipesystemet.

  Last ned katalogen > 

 • Sikkerhetssett

  Sikkerhetssettet er utformet for arbeid i områder som er følsomme for tørt støv. Den flammehemmende plastbeholderen minimerer risikoen for brann og eksplosjon.

  Sikkerhetssett>

 • Maksimal effektivitet ved grunning

  Prosesskunnskap er nøkkelen til å kunne strømlinjeforme og standardisere oppgaver. Følg den trinnvise prosessen for å få optimale resultater med 3M™ Accuspray™-systemet.

  Maksimal effektivitet ved grunning>


3M™ slipemateriell og tilbehør

Handle alle produktene

3M™ verneutstyr

Handle alle produktene

 • Powered by Festool Automotive Systems logo

  Et komplett auto-slipesystem

  3M og Festool Automotive Systems har inngått et globalt strategisk samarbeid som kommer reparatører av kollisjonsskader til gode. 3Ms førsteklasses innovasjoner innen slipemateriell, inkludert 3M™ Cubitron™ II slipemateriell, er nå tilgjengelig i kombinasjon med anerkjente Festool Automotive Systems verktøy til forbehandling av overflater, inkludert pneumatiske og elektriske pussemaskiner, poleringsmaskiner og bakplater, støvsugere og arbeidsstasjoner til forbehandling av overflater, støvavsug og service.

  FINN UT MER OM FESTOOL