Lakkbehandlingssystem

Høyglanssett

Med høy hastighet og oppnå et blankt resultat.


Perfekt finish. Lynraskt. Med høyglanssettet er dette mulig, uavhengig av lakksystem og fargenyanse. Takket være standardprosessen går arbeidet raskt unna, med perfekt poleringsresultat. Og med optimal organisering av arbeidsplassen bruker du dessuten mindre tid på å rydde opp materialet etterpå.

Grønn, gul, blå. Du kan ikke ta feil. Poleringssystemet med fargekoder hindrer faren for forveksling og sørger for at passende poleringsmiddel og poleringspads er tilgjengelig for alle arbeidsoperasjoner. En klar fordel for rent og nøyaktig arbeid.

 • 3M™ Trizact™ – slites og blir god som ny

  Med 3M™ Trizact™ får du et selvfornyende slipemateriell. I tillegg hjelper det deg med å oppnå en perfekt finish når du polerer.

  Lakkbehandlingssystem – Poleringsprosess (Trizact)>

 • Produktkatalog

  Se nærmere på hele utvalget av produkter fra 3M og Festool Automotive Systems som sammen utgjør det komplette auto-slipesystemet.

  Last ned katalogen > 

 • Brosjyre

  Finn ut mer om klassens beste slipemateriell fra 3M kombinert med Festool Automotive Systems' eksklusive elektroverktøy.

  Last ned brosjyre  >

 • Poleringsprosessen – trinnvis beskrivelse

  Prosesskunnskap er nøkkelen til å kunne strømlinjeforme og standardisere oppgaver. Følg den trinnvise prosessen for å få optimale resultater, det er lett med 3Ms fargekodede poleringssystem.

  Poleringsprosessen – trinnvis beskrivelse>


3M™ slipemateriell og tilbehør

Handle alle produktene

3M™ verneutstyr

Handle alle produktene

 • Powered by Festool Automotive Systems logo

  Et komplett auto-slipesystem

  3M og Festool Automotive Systems har inngått et globalt strategisk samarbeid som kommer reparatører av kollisjonsskader til gode. 3Ms førsteklasses innovasjoner innen slipemateriell, inkludert 3M™ Cubitron™ II slipemateriell, er nå tilgjengelig i kombinasjon med anerkjente Festool Automotive Systems verktøy til forbehandling av overflater, inkludert pneumatiske og elektriske pussemaskiner, poleringsmaskiner og bakplater, støvsugere og arbeidsstasjoner til forbehandling av overflater, støvavsug og service.

  FINN UT MER OM FESTOOL