Trykkluftsystem for karosserireparasjon

Karosserislipesett, trykkluft

De profesjonelle sparer.
De som sparer, tjener penger

Inntil 30 % lavere energikostnader. Det liker vi. Akkurat som det flotte sliperesultatet. Trykkluft-karosserislipesettet har lavt trykkluftforbruk og høy materialfjerningskapasitet. Dermed oppnår du perfekte resultater på en svært effektiv måte.

Bare det beste er godt nok når du skal slipe. For tid er penger. 3M™ Cubitron™ II slipemateriell er i toppklassen både når det gjelder hastighet og levetid. De kan garantere optimal slipekvalitet i dobbelt så lang tid som andre premiumprodukter. Det hele gjøres med betraktelig mindre kraft og trykk.

 

 • Karosserislipesett, elektrisk

  Verkstedstekniker kan også få det komplette auto-slipesystemet i en elektrisk versjon som omfatter ROTEX RO 150.

  Karosserislipesett, elektrisk >

 • Produktkatalog

  Se nærmere på hele utvalget av produkter fra 3M og Festool Automotive Systems som sammen utgjør det komplette auto-slipesystemet.

  Last ned katalogen >

 • Slip uten hastighetsbegrensning – 3M™ Cubitron™ II

  3M™ Cubitron™ II gir mulighet til maksimal materialfjerning kombinert med minimal varmeutvikling, og resultatet blir perfekt med bare fire standard korninger.

  3M™ Cubitron™ II >

 • Slipeprosessen – trinnvis beskrivelse

  Prosesskunnskap er nøkkelen til å kunne strømlinjeforme og standardisere oppgaver. Følg den trinnvise prosessen for å få et optimalt resultat.

  Se den trinnvise slipeprosessen >


3M™ verneutstyr

Handle alle produktene

 • Powered by Festool Automotive Systems logo

  Et komplett auto-slipesystem

  3M og Festool Automotive Systems har inngått et globalt strategisk samarbeid som kommer reparatører av kollisjonsskader til gode. 3Ms førsteklasses innovasjoner innen slipemateriell, inkludert 3M™ Cubitron™ II slipemateriell, er nå tilgjengelig i kombinasjon med anerkjente Festool Automotive Systems verktøy til forbehandling av overflater, inkludert pneumatiske og elektriske pussemaskiner, poleringsmaskiner og bakplater, støvsugere og arbeidsstasjoner til forbehandling av overflater, støvavsug og service.

  FINN UT MER OM FESTOOL