Elektrisk system for karosserireparasjon

Karosserislipesett, elektrisk

Fjerning av maling /lakk

Med ROTEX RO 150 blir elektro-karosserislipesettet raskt en stjerne i verkstedet. Det er spesielt effektivt ved grovsliping, der den gir en perfekt overflate. Et allroundsett som sparer tid takket være rask klargjøring og nedrigging og svært enkelt skifte av sliperondell.

3M™ Cubitron™ II-slipemateriell er et fartsvidunder. Takket være innovativ teknologi er det opptil 30 % raskere enn sammenlignbare premiumprodukter, og utmerker seg i tillegg med fine, svært jevne sliperesultater. Dessuten genereres det ingen varme som skader materialet og strukturen. Uten den vanlige varmepåvirkningen er man alltid sikret en fundamentalt bedre karosserireparasjon uten endring av metallstrukturen.
 

 • Karosserislipesett, trykkluft

  Få inntil 30 prosent lavere energikostnader med trykkluftdrevet karosserislipesett, som omfatter LEX 3 150.

   

  Karosserislipesett, trykkluft>

 • Produktkatalog

  Se nærmere på hele utvalget av produkter fra 3M og Festool Automotive Systems som sammen utgjør det komplette auto-slipesystemet.

  Last ned katalogen>

 • Slip uten hastighetsbegrensning – 3M™ Cubitron™ II

  3M™ Cubitron™ II gir mulighet til maksimal materialfjerning kombinert med minimal varmeutvikling, og resultatet blir perfekt med bare fire standard korninger.

  3M™ Cubitron™ II >

 • Slipeprosessen – trinnvis beskrivelse

  Prosesskunnskap er nøkkelen til å kunne strømlinjeforme og standardisere oppgaver. Følg den trinnvise prosessen for å få et optimalt resultat.

  Se den trinnvise slipeprosessen>


3M™ verneutstyr

Handle alle produktene

 • Powered by Festool Automotive Systems logo

  Et komplett auto-slipesystem


  3M og Festool Automotive Systems har inngått et globalt strategisk samarbeid som kommer reparatører av kollisjonsskader til gode. 3Ms førsteklasses innovasjoner innen slipemateriell, inkludert 3M™ Cubitron™ II slipemateriell, er nå tilgjengelig i kombinasjon med anerkjente Festool Automotive Systems verktøy til forbehandling av overflater, inkludert pneumatiske og elektriske pussemaskiner, poleringsmaskiner og bakplater, støvsugere og arbeidsstasjoner til forbehandling av overflater, støvavsug og service.

  FINN UT MER OM FESTOOL