Collaboration Overview

Et globalt strategisk samarbeid

Nå presenterer vi ett av de mest effektive og omfattende systemene for forberedelse og etterbehandling av overflater innen reparasjon av kollisjonsskader.

 • Tre ting du bør vite


  Dere har etterspurt en svært effektiv, helhetlig løsning for støvavsug. Vi har lyttet og er stolte over å kunne lansere det komplette auto-slipesystemet på det globale ettermarkedet i bilindustrien. Her er litt viktig bakgrunnsinformasjon:

  1. Systemet, som ble utviklet som svar på behovet for stadig renere, tryggere, mer effektive og lønnsomme verksteder, kombinerer klassens beste slipemateriell fra 3M med Festool Automotive Systems' eksklusive elektroverktøy og støvavsugsløsninger. Se alt du kan få ut av dette samarbeidet.

  2. Festool arbeider løpende med å utvikle ny teknologi og har levert profesjonelle og trendsettende løsninger til håndverkere i over 90 år. Festool Automotive Systems har vært eksperter på slipeteknikk siden 1951 og på støvavsug siden 1976. Selskapet produserer elektroverktøy som anses som verdens beste innen bilreparasjonsbransjen.

  3. 3M ble etablert i 1902 og er i dag en global dynamisk virksomhet, som står bak 60 000 produkter som brukes av husholdninger, bedrifter, skoler og sykehus. Med forskere og ingeniører over hele verden, virksomhet i over 70 lang og salg i 200, har det globale 3M-teamet en visjon om å skape teknologi og produkter som vil drive frem hvert selskap, berike hvert hjem og forbedre hvert liv. 3M Auto finnes over hele verden og forsyner reparatører av kollisjonsskader via mer enn 70 datterselskaper. 3M Auto har inngående bransjekunnskap og nære relasjoner til fagfolkene som arbeider med reparasjon av kollisjonsskader.

  3M Auto og Festool Automotive Systems gleder seg over å gi deg og din ekspertise det aller beste, slik at du kan gi ditt beste. Slik kan vi sammen kan gjøre en avgjørende forskjell.

 • Powered by Festool Automotive Systems logo

  Et komplett auto-slipesystem


  3M og Festool Automotive Systems har inngått et globalt strategisk samarbeid som kommer reparatører av kollisjonsskader til gode. 3Ms førsteklasses innovasjoner innen slipemateriell, inkludert 3M™ Cubitron™ II slipemateriell, er nå tilgjengelig i kombinasjon med anerkjente Festool Automotive Systems verktøy til forbehandling av overflater, inkludert pneumatiske og elektriske pussemaskiner, poleringsmaskiner og bakplater, støvsugere og arbeidsstasjoner til forbehandling av overflater, støvavsug og service.

  FINN UT MER OM FESTOOL

  BESØK 3MCOLLISION.COM