Renere verksted. Raskere fortjeneste.

Det Komplette Auto system for overflatebehandling - høy effektivitet sammen med premium kvaltitet.

Abonnèr på Nyhetsbrev

Din suksess inngår i vårt sortiment

 

Fra ekspert til universaltalent

Vi kan nå tilby et omtrent grenseløst produktspekter for alle uansett behov. Et omfattende sortiment av kvalitetsprodukter – fra settløsninger til 3M™-slipemateriell og lakkbehandlingsprodukter.

Fra forsprang til seier

Våre standard arbeidsprosesser er katalysatoren for ethvert verksted. De gjør alle prosesser som inngår i overflatebearbeiding enklere, og gjør alle reparasjoner mer effektive og dermed raskere. Enkel prosess, reproduserbare resultater og stor effekt.

Alt er førsteklasses

SERVICE med alt inkludert hører med til Festool-verktøy, akkurat som kvalitet og pålitelighet. Når du registrerer produktene dine innen 30 dager etter kjøpet, kan du glede deg over en innholdsrik servicepakke som sørger for at du sparer tid, penger og bekymringer. Dermed er hvert eneste verktøy ikke bare en god, men også sikker investering.

 • Et komplett auto-slipesystem

  Opplev forskjellen

  Lønnsomhet og effektivitet: Bedre støvavsug og organisering av arbeidsplassen kan redusere etterarbeid og tidstap, noe som forbedrer lønnsomheten.

  Helse og sikkerhet: Systemet er utformet med tanke på teknikerens sikkerhet, og er for eksempel blitt mer ergonomisk. Det er noe vi alle kan være glad for.

Bruksområder i bilindustrien

 • SERVICE all-inclusive

  Møt all-inclusive Garanti

  Registrer Festool Automotive Systems-verktøyene for å nyte godt av en bransjeledende service- og støttepakke.


Aktuelle videoer • Powered by Festool Automotive Systems logo

  Et komplett auto-slipesystem

  3M og Festool Automotive Systems har inngått et globalt strategisk samarbeid som kommer reparatører av kollisjonsskader til gode. 3Ms førsteklasses innovasjoner innen slipemateriell, inkludert 3M™ Cubitron™ II slipemateriell, er nå tilgjengelig i kombinasjon med anerkjente Festool Automotive Systems verktøy til forbehandling av overflater, inkludert pneumatiske og elektriske pussemaskiner, poleringsmaskiner og bakplater, støvsugere og arbeidsstasjoner til forbehandling av overflater, støvavsug og service.

  FINN UT MER OM FESTOOL

  BESØK 3MCOLLISION.COM