1. 3M Norge
 2. 3M Sikkerhet
 3. Headset med Bluetooth® MultiPoint
3M Sikkerhet

Headset med Bluetooth® MultiPoint teknologi

3M™ PELTOR™ WS™ ALERT™ XPI er et headset med støykansellerende talemikrofon og nyeste Bluetooth MultiPoint teknologi.

En eller to mobiltelefoner kan kobles til headsettet for å foreta håndfrie mobiltelefonsamtaler i støyfylte omgivelser, uten å måtte avbryte arbeidet.

KONTAKT 3M


Egenskaper

 • Bluetooth® MultiPoint
  Bluetooth® MultiPoint

  For å koble til en eller to enheter for samtaler og streaming.

 • Mikrofon med støykansellering
  Mikrofon med støykansellering

  Talemikrofonen er unik slik at funksjonen for støykansellering muliggjør telefonsamtaler i støyfylte omgivelser. Stemmen vil forsterkes, og støyen vil undertrykkes.

 • Omgivelseslyd
  Omgivelseslyd

  Mikrofonene utvendig på kåpeskallene og elektronikken innvendig mottar lyd fra omgivelsene, analyserer lyden og reduserer lydnivået inne i headsettet til maksimum 82 dB. Denne nivåavhengige funksjonen beskytter hørselen din, men du kan fortsatt høre på og delta i samtaler rundt deg.

 • Innebygd FM-radio
  Innebygd FM-radio

  I WS ALERT XPI kan du lytte til den innebygde FM-radioen som har svært gode mottakeregenskaper.


Lengre batterilevetid

Selv med alle de nye funksjonene i WS ALERT XPI er driftstiden betydelig lengre enn i tidligere versjoner av 3M PELTOR Bluetooth headset. Batteritiden ved streaming av musikk og telefonsamtaler via Bluetooth er nå økt fra ca.

Lett å finne din favoritt radiostasjon

Når du søker etter stasjoner er det iblant vanskelig å finne den stasjonen du leter etter. I WS ALERT XPI er dette gjort lettere ved en stemmeguiding som forteller frekvensen hver gang du finner en ny stasjon.

Nyeste Bluetooth MultiPoint teknologi

WS ALERT XPI har den nyeste Bluetooth 4.2 versjonen som sørger for best mulig kompabilitet med de mest populære mobiltelefonene på markedet.

Streaming av musikk

Når musikk streames til WS ALERT XPI kan du kontrollere Play/Pause/Skip funksjonene med Bluetooth knappen i stedet for å justere funksjonene på telefonen.

Lettvint bruk med Push To Listen

Med den nye Push To Listen funksjonen kan du selv enkelt bestemme når den nivåavhengige funksjonen skal være aktiv. Ved et dobbelt trykk på Av/På knappen kan du enkelt aktivere funksjonen når du ønsker å snakke med dine arbeidskollegaer.

Forbedret støykansellering

Den oppdaterte programvaren for støykansellering vil ytterligere forbedre lydkvaliteten på telefonsamtaler.

Flere forskjellige varianter

WS ALERT XPI er tilgjengelig med hodebøyle eller med hjelmfeste. Begge versjonerne er også tilgjengelige med oppladbare batterier og batterilader mot et pristillegg.

Tilbakemelding fra brukere

Freddy Naslund


“Før jeg begynte å bruke hørselvern med Bluetooth var det vanskelig å jobbe sammenhengende. Jeg måtte avbryte arbeidet hver gang telefonen ringte. Nå kan jeg foreta telefonsamtaler handsfree og jobbe samtidig. Jeg kan absolutt anbefale WS ALERT XPI til alle som må ha hendene fri for å utføre arbeidet sitt.”


Freddy Näslund, håndverker

Martin Lindahl


“Jeg har to mobiltelefoner med meg på jobben; en for arbeid og en for privat bruk. Med dette hørselvernet kan jeg koble opp begge telefonene. Jeg får mange telefonsamtaler og nå kan jeg jobbe hele tiden uten å bli avbrutt. Jeg anbefaler dette hørselvernet til alle som arbeider i støyfylte omgivelser.”


Martin Lindahl, maskinfører


“Jeg har hørselvernet på meg hele dagen, men nå kan jeg alltid ringe sjefen min eller kollegaene mine om jeg trenger hjelp fra noen. Jeg jobber ofte alene og har blitt helt avhengig av FM-radioen og å kunne streame musikk fra mobiltelefonen.”


Erik Larsson, landbruker


Bluetooth® MultiPointVia Bluetooth MultiPoint kan du koble en eller to mobiltelefoner til WS ALERT XPI.

 • Bluetooth® MultiPoint

   

  Phone + phone (cell phone and/or DECT phone)
  Når du snakker i den ene telefonen vil du få beskjed om eventuell innkommende samtale på den andre telefonen.
  Når du streamer musikk fra en av mobiltelefonene vil musikken automatisk stoppe om du får en innkommende samtale på den andre telefonen.