ung mann som jobber ved et skrivebord

Motivasjonens kraft

Gjør nye ideer til virkelighet med Post-it®-produkter


  • Uansett om du jobber med et prosjekt, prøver å nå et mål eller oppfyller en drøm, er det kreative kikket du får når du forvandler ideene dine til virkelighet, svært stimulerende. Du slapper av, finner rytmen og går inn i flytsonen, og noe nytt begynner å ta form rett foran øynene dine. Den sterke opplevelsen du får når du ser en drøm forvandles til virkelighet, er bevis på at det vi gjør, forandrer verden rundt oss.

    Å lede et prosjekt fra start til mål er en dynamisk prosess med sine egne og unike opp- og nedturer og starter og stopper. Når nye ideer skal settes ut i livet, må vi være fleksible nok til å møte alle nye utfordringer på deres egne vilkår og holde stand mot det uventede. Det er altfor enkelt å la ønsket om perfeksjon redusere evnen til å tilpasse seg det som måtte komme. Av den grunn må vi alle beholde bakkekontakten og huske hva prosjektet egentlig går ut på, slik at vi kan opprettholde fremdriften.

    Heldigvis er det beste hjelpemiddelet for å beholde fokuset også et av de enkleste: litt vennlig motivasjon. Selv de dristigste og mest handlekraftige blant oss får litt ekstra selvtillit når de vet at de har andre med på laget. De kan virke ubetydelige, men de oppmuntrende ordene vi gir hverandre, får en effekt fordi de minner oss på verdien av alt det harde arbeidet vårt.

    Vi mener at Post-it®-produktene er de perfekte hjelpemidlene når tanker skal forvandles til handling: De kan deles, flyttes og festes, slik at du enkelt kan formidle budskapet ditt til verden.ØNSKER DU FLERE TIPS & IDEER?

Hold meg oppdatert på tilbud og mer fra Post-it® Brand!


Følg Post-it® Brand:
3M, Post-it® og fargen Canary Yellow™ er varemerker for 3M.
Bytt lokalisering
Norge - norsk