Studietips slik at du kan prestere

Få toppkarakter på prøven med lesetips fra Post-it®

Når livet setter deg på prøve, kan Post-it®-lapper hjelpe deg å bestå med toppkarakter. Følg de enkle lesetipsene, og fjern stresset fra lesingen.


 • Noen ganger føles det som om det er tusen ting som skjer i livet, og lesingen er bare én av dem. Det er også noe som ofte havner nederst i oppavebunken. Følg med på studiene, og få det gjort med Post-it® Brand. Skriv ting ned, klistre dem opp og bestå.

  Studietips slik at du kan prestere – memokort

 • 1. Ta frem memokortene

  Hvis du har mye informasjon du må huske på, er memokort måten å gjøre det på. Du lager et memokort ved å skrive eller tegne det du må huske, på en Post-it® Super Sticky Notes 76 x 76 mm. Deretter skriver du svaret på en annen lapp. Hvis du for eksempel jobber med spansken din, kan du tegne et bilde av en fisk på én lapp og skrive el pescado på en annen. Klistre bildet av fisken oppå oversettelsen på en flate (som på skrivebordet), og løft det opp for å dobbeltsjekke at du vet svaret. Siden de er superklebrige, kan du flytte lappene rundt og ta dem med deg slik at du kan studere når du er på farten.

  Studietips som hjelper deg å prestere – tren opp hukommelsen med påminnelser på uvanlige steder

 • 2. Få fart på hukommelsen med påminnelser på ukjente steder

  Hvis du alltid er på farten, kan du klistre opp påminnelser på ukjente steder og alltid ha hovedkonseptene like i nærheten. Skriv en lapp til deg selv, eller tegn et diagram på en Post-it® Super Sticky Note 76 x 76 mm, og heng den opp et sted du normalt ikke ville finne den. Prøv steder utenom arbeidsplassen, som kjøleskapsdøren eller speilet på badet. Velg sterke farger som fanger oppmerksomheten. Siden de er superklebrige, kan du flytte disse Post-it®-lappene til helt nye steder for å hjelpe deg å huske igjen og igjen.

 • 3. Spar tid ved å markere det som er viktigst

  Når det kommer til bøker og notatbøkene, er det viktig å kunne finne siden du trenger, så fort som mulig. Ved å lage avsnitt, markere viktige idéer og lage notater, kan du holde oversikten over alt du trenger å vite. Du holder deg organisert ved å merke viktige avsnitt i notatblokken med Post-it® Indexmarkører, slik at du kan bla til det riktige avsnittet med en gang. I bøker kan du bruke Post-it® sidemarkører til å lage notater du enkelt finner, uten å skrive på sidene. Fargene skiller seg ut, og du trenger ikke å gå gjennom og viske ut det du har skrevet på slutten av året. Om du trenger å sjekke informasjon senere, enten det er i notatbøker, bøker eller trykksaker, kan du markere viktige idéer, ord eller diagrammer med Post-it® Index, som hjelper deg å finne tilbake til informasjon på et blunk.

  Studietips slik at du kan prestere – finn en måte å ta en pause på

 • 4. Finn en måte å ta en pause på

  Du kan ikke lese hele tiden. Planlegg noen pauser når du sitter fast. Lag en "Jeg-sitter-fast" blokk med Post-it® Super Sticky Notes 76 x 76 mm. Finn en blokk og skriv ned alt du kommer på som kan gi deg litt pause fra lesingen, én idé på hver lapp. Når du sitter fast, kan du dra av den øverste lappen og gjøre det du skrev ned. Med Post-it® Super Sticky Notes har du idéene klare når du trenger dem, og du kan klistre dem opp og ta ned som du vil, når du trenger dem.

  Livet kan bli ganske hektisk når du må studere, i tillegg til fritidsaktiviteter og selve livet. Men når det kommer til lesing, er ikke den bare viktig å gjennomføre for fremtiden, men den er også energigivende. Når du har kunnskap og kjenner stoffet ditt, kan ingenting stoppe deg.


TAGGER:
  utdanning super sticky notes studere påminnelser prestasjon flash_kort pause markør side_markør indeksmarkør


  ØNSKER DU FLERE TIPS & IDEER?

  Hold meg oppdatert på tilbud og mer fra Post-it® Brand!


  ANDRE 3M-WEBSITES
  HER KJØPER DU
  Følg Post-it® Brand:
  3M, Post-it® og fargen Canary Yellow™ er varemerker for 3M.
  Bytt lokalisering
  Norge - norsk