1. Post-it® Brand – Produkter, idéer, Programmer
 2. Idéer
 3. Post-it® Brand - Improving team collaboration by updating a new space - with style
Post-it® Brand forbedrer teamsamarbeidet

Forbedrer teamsamarbeidet ved å oppdatere nye plasser – med stil

Et selskap i rask vekst med et team som jobbet mye sammen, trengte smartere arbeidsplasser og bedre redskaper.


Som det ledende selskapet for personlig stylingtjeneste i USA, har Stitch Fix oppdaget at det kan være vanskelig å holde alle kundene tilfredse i perioder med sterk vekst. Og den raske utviklingen til Stitch Fix innebar mange utfordringer for det administrative teamet. I det siste har de støtt på to store utfordringer: Hvordan skal de bruke møteområdene mer effektivt? Og hvordan skal de sikre at de riktige redskapene alltid er tilgjengelige slik at de ansatte kan samarbeide mer?


 • Skape et samarbeidende arbeidsmiljø

  «Samarbeid er viktig for Stitch Fix,» sier Jessie Ely, leder for intern drift i Stitch Fix. «Teamene jobber alltid på tvers av flere funksjoner. Vi verdsetter også nyskapning. De ansatte er alltid kreative og idémyldrer mye, og vi kommuniserer hele tiden. Det gjør at samarbeidet på disse plassene er viktig. Alle plassene må være fleksible, og vi trenger mer konsekvent leveringsdistribusjon.»


  Creating a collaborative work environment

   

 • Støtter teamene i Stitch Fix

  Mike vurderte plassene umiddelbart med ekspertblikket og begynte å arbeide med teamet for å gjøre endringer.

  «Jeg ønsket ikke å ta knekken på atmosfæren i resepsjonen, ettersom det allerede var et område for samarbeid. Men det var ikke organisert,» forteller Mike. «Derfor tok vi det store bordet midt på plassen og gjorde det til et ressurssenter for flotte redskaper som Post-it® Super Sticky Store Notater. På denne måten, når det forekommer naturlig samarbeid, har Stitch Fix-teamene gode verktøy de kan ty til og bruke umiddelbart, uten å måtte lete. Og ettersom denne plassen er stedet der det skjer mye etter møtene i konferanserommene, kan teamene nå fortsette disse samtalene uavbrutt, men de riktige redskapene.»

  Mike stablet Post-it® Super Sticky Store Notater for rask idémyldring i små grupper i resepsjonsområdet, i tillegg til Post-it® Møteromsblokker for Bord . Slik ble det lett å sette opp dagsorden for møter, lage skisser eller skrive gjøremålslister for teamene uten at det er en vegg å gjøre det på..

  Creating a collaborative work environment

 • Dele ideer

  Den største, åpne plassen var en annen utfordring. Den var nesten litt for åpen.

  «Vi delte den opp i små satellittområder,» forteller Mike. «Vi brukte en bokhylle som sjelden var i bruk og fylte den med forskjellige Post-it®-produkter. Slik kunne den brukes til mye forskjellig. De ansatte trekkes til bokhyllen og ressursene samles på et sentralt sted. Deretter tilpasset vi to store stativbordområder ved å dekke til halvparten av alle bordene med Post-it® Super Sticky Whiteboard Film

  Det betyr at Stitch Fix-teamene kan bruke mindre tid på å lete etter de riktige redskapene og mer tid på å være energiske og fokusert på oppgaven – i stedet for å lete etter redskaper når de trenger dem, kan teamene få tak i dem ganske enkelt fra bokhyllen, eller begynne å skissere og skrive direkte på bordene med Post-it® Super Sticky Whiteboard Film. Når den skrivbare flaten er montert direkte på bordene på denne måten, kan de ansatte få tankene sine ned én gang, uten å ta pauser for å finne papir eller andre redskaper.

  Mike ønsket å gjøre alle plassene samlet og forbundet slik at de ansatte ville oppleve kontinuitet og føle seg fri til å samarbeide og være energiske, uansett hvor de befinner seg. Ved å bruke Post-it® Super Sticky Whiteboard Film på vegger og bord i hele kontoret, sammen med lett tilgjengelige Post-it® Super Sticky Store Notater og Post-it® Møteromsblokker, opprettholdes det velkjente fra sted til sted, slik at samarbeidet i teamene flyter fritt.

  Getting ideas out in the open

 • Mer fleksible plasser og redskaper der de trengs

  Så hvordan fungerte eksperttipsene og -triksene fra Mike for det administrative teamet i Stitch Fix?

  «Det har vært veldig morsomt å se alt som er implementert, og å se på disse plassene på en ny måte,» sier Jessie. «Bak resepsjonen er det artig å se hvordan personene deltar, for nå er det et større samarbeidsområde, og det er svært fleksibelt. Det er et flott område å samarbeide i. Vi er veldig fornøyde med dette!»

  Ved å også legge til Post-it® Super Sticky Whiteboard Film på veggene og bordene har Stitch Fix-teamet følt seg mer produktive enn noen gang.

  «Den Whiteboard filmen er fantastisk,» sier Jessie. «Vi trenger den på alle veggene! Det er utrolig hva du kan gjøre med den. Det er veldig nyttig å se hvordan diskrete forbedringer kan ha stor innvirkning, og å bruke produkter vi ikke hadde hørt om før.»

  Det store åpne området har også dratt fordeler av endringene til Mike og tilføringen av Post-it® Super Sticky Whiteboard film og Post-it® Møteromsblokkene.

  «Kanaliseringen av mindre satellittområder og det å fylle bokhyllen med Post-it® Super Sticky Store Notater var mindre endringer, men veldig virkningsfulle,» sier Jessie. «Folk bruker dem. Det er så kult å se produktene i bruk! Post-it® Møteromsblokkene er svært etterspurt. De er perfekte samarbeidsprodukter for mange av disse plassene.»

  Med noen organisatoriske ressurser og de riktige redskapene kan alle plasser forvandles til å bli mer energiske og egnet for samarbeid.

  «Jeg syns det hjalp visuelt på plassene å ha de riktige redskapene tilgjengelig,» sier Jessie. «Det gjorde plassene mer fargerike og hensiktsmessige som arbeidssoner. Jeg opplevde at det flyttet og ga nytt liv til atmosfæren. Det var veldig morsomt! Vi fikk med oss et supert redskapssett med problemløsende løsninger. Vi følte oss beseiret på dette området, derfor var det forfriskende for oss som team å få disse tingene på plass og ta de nye verktøyene i bruk.»ØNSKER DU FLERE TIPS & IDEER?

Hold meg oppdatert på tilbud og mer fra Post-it® Brand!


Følg Post-it® Brand:
3M, Post-it® og fargen Canary Yellow™ er varemerker for 3M.
Bytt lokalisering
Norge - norsk